Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utasszállítás -Volán Nyugat - Mo. képes leírás - Utasszállítás.tlap.hu
részletek »

Utasszállítás -Volán Nyugat - Mo. - Utasszállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utasszallitas.tlap.hu » Utasszállítás -Volán Nyugat - Mo.
Keresés
Találatok száma - 13 db
Alba

Alba

Az ALBA VOLÁN Zrt. az elmúlt években jelentős változáson ment keresztül. Járműparkja megújult, a műszaki telepek felújításra kerültek. Bevezettük a minőség- és környezetközpontú irányítási rendszert. Célkitűzésünknek megfelelően a régió meghatározó személyszállítási szolgáltatást nyújtó vállalkozása lettünk, elnyertük a Megyei és a Regionális Minőségi Díjat. 2006-ban elindultunk a 'Nemzeti Minőségi Díj' -ért kiírt pályázaton, ahol az Elismerés a Kiválóságért nemzetközi oklevéllel díjazták munkánkat. Alaptevékenységeink: men etrendszerű közúti távolsági személyszállítás menetrendszerű közúti helyi személyszállítás közúti járművek teljeskörű javítása és karbantartása

Bakony

Bakony

BAKONY VOLÁN ZRt.-t az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. alapította 1998. január 1-i hatállyal a jogelőd társaságok részvénytársasággá alakításával. A társaság főbb tevékenységei: Menetrend szerinti helyi és helyközi autóbusz-közlekedés, Egyéb utasszállítás autóbusszal, Gépjárműjavítás, Gépjármű alkatrész- és üzemanyag kiskereskedelem, Hirdetés, reklámszolgáltatás,

Balaton

Balaton

A Balaton Volán Zrt. 2003-ban ismét részt vett az Üzlet és Siker Magazin által meghirdetett, Üzlet &Siker Magazin Minősített Vállalkozása pályázaton. A pályázat kiírásának célja az volt, hogy az Üzlet &Siker Magazin olyan minősítési rendszert hozzon létre, amely alkalmas a vállalkozások kiemelkedő teljesítményének elismerésére. A társaság vállalva a megmérettetést, a pályázat keretében bemutatta tevékenységét, fejlesztéseit és integrált minőségirányítási rendszerét. A pályázat kiírói október végén tájékoztatták a Balaton Volán Zrt-t, hogy a minősítési szempontoknak megfelelő vállalkozások közül, a szolgáltató nagyvállalati kategóriában 2003-ban ismét elnyerte az Üzlet &Siker Magazin Minősített Vállalkozása címet. Az elismerést Csima László vezérigazgató vette át Dr. Kurcz Adrienne főszerkesztő asszonytól 2003. november 7-én. A védjegy ismételt elnyerésével a társaság kilépett az üzleti szféra nyilvánossága elé és jogosulttá vált a pályázat támogatói által biztosított értékes és egyedi szolgáltatási csomag igénybevételére.

Gemenc

Gemenc

Társaságunk alapvető feladata a Tolna megyében jelentkező menetrendszerinti autóbuszközlekedési igények kielégítése. Helyközi járataink a megye mind a 108 települését bekapcsolják a hálózatba. Vasúti összeköttetés hiányában 70 település elérhetőségét csak autóbuszaink biztosítják. Helyi autóbuszközlekedést biztosítunk Szekszárd, Bonyhád, Dombóvár, Paks, Tamási, Dunaföldvár és Bátaszék városaiban. Távolsági járataink a szomszédos megyeszékhelyeken kívül eljutnak Budapestre, Kecskemétre, Szegedre, Siófokra, az üdülőhelyek közül Harkányba és Gunarasra is. Különjárataink Európa szinte valamennyi országában megfordulnak. Jelentős számban közlekedtetünk szerződéses járatokat is, a Paksi Atomerőmű dolgozóit kizárólag autóbuszaink szállítják munkahelyükre. Tevékenységünket 245 autóbusszal, 650 dolgozóval, 5 forgalmi telepen, 1 műszaki telepen és 4 autóbusz-állomáson végezzük

Kisalföld

Kisalföld

A győri székhelyű Kisalföld Volán Zrt. többszöri átalakulás után, 1992 decemberében nyerte el mai szervezeti formáját, ekkor vált személyszállítási profilú részvénytársasággá. Jegyzett tőkéje 777 millió 520 ezer forint, részvényeinek 73,34 százaléka az ÁPV Rt tulajdonában, 26,66 százaléka magántulajdonban van. A Kisalföld Volán Zrt. jelenleg közel 446 autóbusszal és 1837 munkatársával látja el tevékenységét. Teljesítményére jellemző, hogy nettó árbevétele tavaly megközelítette a 10 milliárd forintot, adózás előtti eredménye évek óta 160 millió forint felett van. A társaság által szállított utasok száma évente több mint 100 millió, a hasznos kilométerek száma meghaladta a 33 milliót, a teljesített utaskilométerek száma pedig az 1,1 milliárdot. Társaságunk feladatai közé tartozik a megyén belüli helyközi, valamint a megyén kívüli távolsági utazási igények kiszolgálása menetrendszerű autóbuszjáratokkal, amit -IKARUS, IKARUS EAG, NABI EXCEL, valamint RÁBA, CREDO, és Mercedes autóbuszokkal végez.

Pannon

Pannon

A századfordulót követő első két évtizedben elsősorban lófogatú járművek közlekedtek, ám 1913-ban Pécsett már megjelent egy igazi, egyszerre sok utast szállítani képes eszköz, a villamos. A megyeszékhelyen tizenhárom évvel később indult meg a menetrendszerű autóbuszközlekedés két Renault-alvázra épített acélkarosszériás autóbusszal. A '30-as évek közepén kezdte meg működését vidéken a MAVART azzal a céllal, hogy a személyszállítás állami kézben legyen, s ebben az időben indultak az első közhasználatú autóbuszok.

Pécsi Közlekedési Zrt.

Pécsi Közlekedési Zrt.

A Pécsi Közlekedési Zrt. elfogadott vezérelve szerint a legfontosabb, hogy utazóközönsége és ügyfelei körében pozitívan megítélt szolgáltatóként legyen jelen a város életében. Az egyetlen értékes tőkénk az igazán elégedett utas és ügyfél. Társaságunk újfajta együttműködés megvalósítására törekszik Pécs város lakosságával, melynek elsődleges célja a partneri együttműködés kialakítása ügyfeleinkkel. Hiszünk abban, hogy rövid idő alatt kialakítható egy olyan szemlélet Európa leendő kulturális fővárosában, ahol a fizetőkészség értékként jelenik meg a közgondolkodásban, és minden utasunknak természetes, hogy fizet az általa igénybe vett közösségi közlekedési szolgáltatásért. Társaságunk nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésekre, a járműállomány korszerűsítésére és az utasok minőségi kiszolgálására. Minden lépésünket az a szándék vezérli, hogy a lehető legrövidebb időn belül Pécs városának közösségi közlekedésében érezhető, minőségi javulás valósuljon meg.

Somló

Somló

A SOMLÓ VOLÁN Közlekedési Zrt. valamennyi munkatársa nevében köszöntöm Önöket. Engedjék meg, hogy társaságunkat néhány gondolattal bemutassam. A SOMLÓ VOLÁN Zrt. nem ismeretlen Veszprém megye és az ország közúti közösségi közlekedésében. Társaságunk immáron 11 éves múltja tovább öregbítette a jogelőd korábbi három Volán Kft. hírnevét, hiszen azok átalakulásával jött létre. Névadója az eredeti formájában fennmaradt 'térföldi remete', a Somló hegy, amely a társaság regionális elhelyezkedésére utal. Alapvető feladatunkat is ez határozza meg: Veszprém megye dél-nyugati térségének közúti tömegközlekedési igényeit kell egyre magasabb színvonalon kiszolgálnunk, illetve ezt a területet kell a Dunántúl és az ország vérkeringésébe bekapcsolnunk.

Szegedi Közlekedési Társaság

Szegedi Közlekedési Társaság

Szegeden jelenleg két közösségi közlekedési szolgáltató (az önkormányzati tulajdonú Szegedi Közlekedési Kft, és az állami tulajdonú Tisza Volán Zrt.) végzi az utasok szállítását villamosokkal, trolibuszokkal és autóbuszokkal. A napi 237 ezer elszállított utas tekintetében a két cég közötti megoszlás 2005-ben 46%-54% volt, ebből 25% utas jutott a 4 villamosvonalra, 21% utas a 4 trolibusz vonalra, és 54% a 39 autóbusz viszonylatra. Az elektromos közösségi közlekedés jelenleg a körtöltésen belüli sűrűn lakott területekre koncentrálódik, azonban vannak fontos gerinchálózati útirányok (Szilléri sugárút, Rókusi körút, Újszeged), amelyek csak autóbusszal érhetők el. A körtöltésen túli ritkábban lakott kertvárosias részek feltárását autóbuszok végzik.

Hirdetés
Tisza

Tisza

Bemutatkozás / Időszalag Több mint, fél évszázados múltú társaságunk jól szervezett minőségi szolgáltatást nyújt az utazóközönség számára. Járműparkunk kielégíti a különleges utazási igényeket is. Korszerű autóbuszaink (Ikarus, Isuzu, Man, Mercedes-Benz, Neoplan, Scania, Volvo) és magas színvonalú javítóbázisunk garantálják a megbízható szolgáltatásokat. Társaságunk elkötelezett a minőségirányítás és környezetvédelem iránt, melyet bizonyítanak megszerzett tanúsítványaink (DIN EN ISO 9001: 2000, DIN EN ISO 14001: 2005). Helyközi,- és távolsági menetrend szerinti autóbuszjáratainkkal az ország megyeszékhelyeit, nagyobb városait és főbb idegenforgalmi,- üdülő,- történelmi,- és kiránduló helyeit kötjük össze Csongrád megyével. Utazással kapcsolatos kérdésekkel keresse Közönségkapcsolatok Irodánkat, különjáratok megrendelésével forduljon Közlekedési Vállalkozási Divíziónkhoz!

Vasi

Vasi

A Vasi Volán Zrt. honlapja 2003-tól érhető el a világhálón. Közel hat esztendő elteltével elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy tartalmában és megjelenésében is megújult felületen tegyük elérhetővé mindazt, amit társaságunkkal kapcsolatban a legfontosabbnak gondolunk. A honlap kialakítása során kettős cél vezetett bennünket. Egyrészt rendkívül fontosnak gondoljuk a folyamatos aktualizáltságot, mert azt valljuk, hogy a neki szánt szerepet csak így tudja betölteni, másrészt arra törekedtünk, hogy az ide látogató a lehető legkönnyebben lelje meg a számára fontos információkat. Hogy mindez mennyire sikerült, ezt Ön is meg tudja ítélni. A menetrendi információk mellett, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam egyéb szolgáltatásainkat (Utazási Iroda, Autómentő, Autóbuszreklám, MAN szerviz), melyek ebben a pillanatban talán nem, de a későbbiekben segítségére lehetnek.

Volánbusz

Volánbusz

A VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság több mint 80 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A budapesti székhelyű, de országos tevékenységet folytató cég a legnagyobb az országban működő, személyszállítást végző Volán társaság között és sok tekintetben elsőként jegyzik a szakmában. A MAVART néven 1927-ben alapított társaság kezdetben csak 30 autóbusszal rendelkezett, ma már közel 1000 járműből áll a gépparkja. A VOLÁNBUSZ Zrt. Budapestről napi 500 helyközi távolsági autóbusz-járatot közlekedtet az ország mintegy 100 városába, biztosítva így 17 megyeszékhely, valamint a legfontosabb régiók és kirándulóközpontok napi közvetlen és rendszeres kapcsolatát a fővárossal. Napközben óránként vagy még gyakrabban indulnak járatok Eger, Salgótarján, Gyöngyös, Jászberény, Kecskemét, Székesfehérvár, Veszprém, Tatabánya és Győr irányába, de számos járat indul a Mátrába, az Alföldre, a Balatonhoz vagy a Dunántúl más tájaira.

Zala

Zala

Honlapunk 1998 márciusában indult útjára a világhálón. Minden, amit cégünkről tudni kell és tudni érdemes, megtalálja folyamatosan frissített oldalainkon. Mint minden emberi agy és kéz által alkotott dologban lehetnek hibák, hiányosságok - így a mi munkánkban is - ezért köszönettel veszünk és kérünk minden építő kritikát, javaslatot. Cégünk és jogelődje immár 60 éve áll az utazóközönség szolgálatában. 1992 december 31-e óta részvénytársaság formájában működik. Nehéz gazdasági körülmények között próbálunk eredményesen gazdálkodni, miközben arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkkal az utasok igényeit minél magasabb színvonalon elégítsük ki.

Tuti menü