Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utasszállítás - Sofőrszolgálat H-W képes leírás: Vénusz - Zenit [2. oldal]
részletek »

Utasszállítás - Sofőrszolgálat H-W: Vénusz - Zenit [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: utasszallitas.tlap.hu » Utasszállítás - Sofőrszolgálat H-W
Keresés
Találatok száma - 20 db
Vénusz Női Sofőrszolgálat

Vénusz Női Sofőrszolgálat

Bizonyára Ön is gyakran hallotta, vagy talán mondta is már, hogy nőt a volánhoz engedni, kész öngyilkosság! Ha szeretne meggyőződni ezen állítás hamisságáról, hívja a Vénusz Női Sofőrszolgálatot! Cégünk 2002 februárjában alakult, s azóta is folyamatosan bővül. Nagy előnyünk, hogy kis létszámmal "családias" légkörben dolgozunk, így ügyfeleink hamar megismerik sorőfjeinket, nem kell minden alkalommal új arcokat megszokniuk, s újra elmagyarázni a hazavezető utat. Bár minden munkatársunk kedves, csinos, ápolt, mosolygós hölgy, a hangsúly mégis a vezetési gyakorlaton van. Sofőreink általában 30 év körüliek, hiszen a mögöttük álló 10-15 éves vezetési gyakorlat biztosíték arra, hogy bármilyen autótípust balesetmenetesen el tudjanak vezetni, s ügyfeleink gyorsan, biztonságban hazajussanak.

Villámsofőr

Villámsofőr

Sofőrszolgálatunk azért jött létre, hogy önöket biztonságban az otthonukba szállítsuk. Legyen ennek oka hogy ön alkoholt szeretne fogyasztani de nincs aki vezetne ön helyett, vagy már annyit vezetett, hogy nem bírna megtenni még egy kilómétert alvás nélkül, jól sikerült az esküvő de ön nem fogyaszthat alkoholt, esetleg csak bulizni mennek a haverokkal de nincs éjszakai járat ami haza vinné önöket. Ha ezen állítások egyike is illik önre hívja a villámsofőr.hu sofőrszolgálat diszpécserét!

Zenit Futár

Zenit Futár

Bizonyára előfordult már sokakkal, hogy egy üzleti megbeszélésen, vacsorán vagy bármilyen rendezvényen szívesen fogyasztott volna néhány pohár alkohol tartalmú italt, de mivel autóval érkezett, erről le kellett mondania, vagy a helyszínen hagyta gépkocsiját és taxival kellett hazatérnie. Ezek mindegyike sok kellemetlenséggel és nem várt kiadással járhat, hiszen egy közös italozáson akár egy közös üzlet sikere is múlhat, nem beszélve az idegen helyen hagyott jármű veszélyeiről. Azzal pedig valószínűleg senki sem szívesen kezdi a napját, hogy az otthagyott autóért utazzon másnap reggel. Mi azért vagyunk, hogy Önnek ne legyenek hasonló problémái. A PrivátSofőr Szolgálat 24 órás diszpécserszolgálattal és 18:00 és reggel 7:00 között működő sofőrszolgálattal várja hívását, hogy Önt saját autójával hazavihesse. Szolgáltatásunk Budapesten és vidéken egyaránt igénybe vehető.

Tuti menü