Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utasszállítás - Sofőrszolgálat H-W képes leírás - Utasszállítás.tlap.hu
részletek »

Utasszállítás - Sofőrszolgálat H-W - Utasszállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utasszallitas.tlap.hu » Utasszállítás - Sofőrszolgálat H-W
Keresés
Találatok száma - 20 db
Hajnal

Hajnal

Személyi sofőr biztosítása Önnek és cégének lehetősége van sofőröket bérelni hosszabb-rövidebb időre! Személyi sofőrje szabadsága, betegsége, illetve egyéb okú hiánya esetén, vagy abban az esetben, ha Ön nem szereti a hosszan tartó vezetést, fáradékony esetleg az utazási idő alatt a megbeszélésére, tárgyalására kíván koncentrálni, mi sofőrt biztosítunk, akár külföldre is. Ennek további előnye, hogy Ön és cége a munkaerőt bérli, tehát az alkalmazással felmerülő összes költség minket terhel, így jelentős megtakarítást könyvelhet el.

Holdfény sofőrszolgálat

Holdfény sofőrszolgálat

Olcsó sofőrszolgálat Budapest teljes területén, sőt vidéki utakra is. Saját autójában a legnagyobb kényelem mellett utazhat akkor is, ha éppen nem szeretne, vagy nem tud vezetni. A biztonság elsődleges az utakon, ezért semmiképpen ne üljön volán mögé, ha akár egyetlen italt is fogyasztott, vagy fáradtság, rosszullét, illetve gyógyszeres befolyásoltság miatt nem képes kellő körültekintéssel vezetni. A reptérről is hazahozzuk autóját, ha útja alatt szívesebben tudná garázsában, mint a parkolóban. Hívjon bátran.

Hummer limuzin bérlés sofőrrel

Hummer limuzin bérlés sofőrrel

Szeretnél Te lenni a Bulibáró? Akkor limuzin bérlés szolgáltatásunk neked szól! Érkezz a partyba egy hófehér Hummer limuzinnal, vagy keress többi elegáns, extravagáns, járművünk között! Azt hiszed a limuzin bérlés nem olcsó mulatság? Mi pénztárcabarát álmokkal dolgozunk, hogy a szülinapi zsúr, a legénybúcsú, vagy éppen a céges rendezvény mindenkinek felejthetetlen élmény lehessen. Nyűgözd le a barátaidat, tegyél jó benyomást a vendégeidre, kelts feltűnést, vagy csak bolondozz velünk szabadon! Limuzin bérlés olcsón, Budapesten. Válogass szuper járműveink között és legyél Te az éjszaka királya! Csillogó Hummer limuzin a legénybúcsúra? Gyönyörű, fekete járgány a repülőtéri fogadásra? Válogass járműveink között, és biztosan találsz majd az alkalomnak megfelelőt! Limuzin bérlés Budapesten!

Jogsimentő

Jogsimentő

A médiából rendszeresen ömlesztik ránk a rendőrség kampányait,hogy milyen veszélyes az ittas vezetés. A szabályok is szigorodtak, és talán a betartásukra is jobban odafigyelnek a hatóságok . Ám alternatívát nem kínálnak , hogy egyszerűen , olcsón hogy kerüljük el az ittas vezetést !? Ezt az űrt szeretnénk kitölteni, sofőrszolgálatunkkal ! Meggyőződésünk , hogy senki nem előre megfontolt szándékkal ül ittasan a volán mögé . Sajnos az alkalom szüli az ittasvezetést !

Jósofőr Sofőrszolgálat

Jósofőr Sofőrszolgálat

Egy fárasztó munkanapon van túl? Autóval indult kikapcsolódni, de inna egy pohárral? Megbízható, tapasztalt sofőrjeink rendelkezésére állnak a nap 24 órájában, hogy Ön kényelmesen és biztonságban hazajusson Budapest és környéke bármely pontjáról. További szolgáltatásaink: futárszolgálat, személyi sofőr. Személyi sofőrszolgálatunk lehetővé teszi ügyei intézését saját autójával. Jó megjelenésű, udvarias kollégáinkra rábízhatja magát. Fontos csomagot, küldeményt, esetleg ajándékot szeretne küldeni? Segítségünkkel gyorsan és pontosan juttathatja el a címzetthez a hét minden napján, akár ünnepnapokon is.

Leander Citytrans

Leander Citytrans

Megbízhatóság, Pontosság, Gyorsaság És Előzékenység - Mindezt a teljes kényelem biztosításával - korrekt, versenyképes áron. Hosszú ideje foglalkozunk személyszállítással. Az évek során az igényeknek megfelelően bővítettük tevékenységünket. Nagyméretű, kényelmes autó, angolul beszélő sofőr - rendszeres igénybevétel esetén lehetöséget kínálunk banki átutalá-sra. személyszállítás, sofőrszolgálat repülőtéri transzfer - főváros, vidék: "névreszóló tábla" belföldi személyszállítás (1-6 fő, igény szerint 6-10 fő) budapesti városnézés (magyar-, angol-, orosz nyelven) európai városlátogatás (magyar-, angol-, orosz nyelven) kirándulásszervezés (egyéni utak, csoportos szervezés) rendezvények, esküvők - személyszállítás biztosítása

MB Rent

MB Rent

Azon gondolkodik megengedheti-e magának, hogy esküvőjére egy külön luxusautót béreljen, nem szeretné barátait, rokonait terhelni ezzel a feladattal? Ha így érez, megtalálta a megoldást! Amit kínálunk Önnek kedvező áron, nem más, mint a 80-as évek luxus Mercedese, a W126. Nézzen körül honlapunkon, ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal, sofőrünkkel, valamint az autóval. Reméljük árainkat kedvezőnek találja és hamarosan megrendelőink között üdvözölhetjük Önt is. Dudar Zoltán vagyok, 30 éves. Gyerekkorom óta rajongok a 70-es és 80-as évek luxusautóiért, kedvenceim a Mercedesek. 1996 óta rendelkezem vezetői engedéllyel B illetve C kategóriában. Dolgoztam hivatásos sofőrként is személyautókon, teherautókon, mikrobuszokon egyaránt, mindeddig balesetmentesen.

Pannonsofőr

Pannonsofőr

Ön dönt! Mi épségben hazavisszük autójával együtt! Szolgáltatásunk lényege, hogy az esetenként alkoholt fogyasztó vezetőket saját autójukkal hazaszállítjuk, ezáltal vállukról levéve egy esetleges ittas vezetés okán bekövetkezett baleset miatt történő felelősségrevonás terhét. A Pannonsofőr SOFŐRSZOLGÁLAT az Önök rendelkezésére áll: - Amennyiben bármely okból kifolyólag Ön úgy dönt, hogy nem kívánja vezetni saját autóját - Ha alkoholt fogyasztott, és felelősségteljes vezető lévén átadja a saját autójának vezetését sofőrsegélyünk számára - Megváltozott útviszonyok miatt inkább átadja az autóvezetés lehetőségét egy gyakorlott sofőrnek - Üzleti tárgyalásra készül, és az odavezető úton inkább a munkára szeretne koncentrálni, mintsem a forgalomra

Party Sofőr

Party Sofőr

A 2004-ben alakult Party Sofőr Szolgálat dinamikusan fejlődő, szolgáltatásait az ügyfelek érdekében folyamatosan bővítő vállalkozás. Célunk az, hogy a piacon jelenleg elérhető átlagos színvonalú szolgáltatókhoz képest, hosszútávon is kiemelkedő minőséget biztosítsunk állandó és alkalmi ügyfeleink számára. Ennek megfelelően sofőrszolgálatunkat az ügyfélközpontúság, a pontosság és a minőség iránti elkötelezettség jellemzi. Munkatársaink formaruhás, megbízható a várost kiválóan ismerő sofőrök, akik minimum 5 éves vezetői engedéllyel rendelkeznek. Diszpécsereink, koordinátoraink minden esetben szívesen állnak ügyfeleink rendelkezésére, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb idő alatt teljesíthessük. Cégünk jelenleg 18 főt alkalmaz. Alkalmazottaink száma a megrendelő igényei szerint tovább növelhető.

Hirdetés
Prémium Sofőr

Prémium Sofőr

Cégünkről Nevünknek megfelelően, célunk, hogy a piaci szegmensből kiemelkedve minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk elérhető áron az alkalmi, és állandó ügyfeleink számára egyaránt. Ennek elérése érdekében, minden időben törekszünk a pontosságra, minőségre, a megbízhatóságra és különös tekintettel a biztonságra. Sofőrjeink minimum 6 éves aktív vezetői tapasztalattal, károkozás mentes vezetői előélettel, legalább egy idegen nyelv ismeretével, és kiterjedt városismerettel rendelkeznek.

Profi Sofőr

Profi Sofőr

Profi Sofőrszolgálat 2000 augusztusától áll ügyfelei szolgálatára. Jó megjelenésű, megbízható, diszkrét sofőrjeink sokéves autóvezetési tapasztalattal, jó helyismerettel rendelkeznek. A hét minden napján 20-06 óráig állunk rendelkezésükre! Előrendelést bármilyen időpontra elfogadunk. Budapest területén belül általában 30 perc alatt sofőrjeink a megadott címre érkeznek! Egy helyről, egy időben történő kettőnél több sofőr rendelése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a viteldíjból ügyfeleink részére!

Rió sofőr

Rió sofőr

Mi a RIO sofőr? Nyugat-Európában már évek óta előszeretettel használják, nálunk pedig mostanában jött divatba. Nyolc kipróbált, diszkrét, profi RIO-sofőr gondoskodik arról, hogy megrendelőink saját autójukon, biztonságban elérjék úti céljukat. Budapesten és környékén non-stop hívható. Előrendelésre is! Mire jó a RIO sofőr? Ha Ön fáradt, és nincs kedve hazáig gyötrődni a városi forgalomban. Party-n vagy üzleti vacsorán bulizott és lecsúszott néhány sör, mert az vitathatatlanul jó. Autóját nem szívesen hagyná idegen helyen a kocsilopási statisztikák miatt. Búcsú a jogosítványtól? A bódult vezetés nem csak a százezres büntetés miatt veszélyes. Ha vidéki tárgyalásra megy, és útközben még át kellene néznie az ügyiratait, de erre a kormányt tartva cseppnyi alkalma sem nyílik, (amennyiben mégis megpróbálja, könnyen a kárszakértő lehet a következő állomás.) Ha autóját vidéken, külföldön szervizben hagyta, és nincs ideje, visszameni érte. Nos, ilyenkor hívja a RIO sofőrt! És sofőrünk 35 percen belül megjelenik. Kívánságra elvisszük Önt és autóját bárhonnan, bárhová.

Sixpack

Sixpack

A Sixpack sofőrszolgálat több éves tapasztalattal rendelkező és folyamatosan bővülő cég. Sofőrszolgálatunk képzett, intelligens férfi és hölgy kollégákat alkalmaz annak érdekében, hogy Önnek kényelmes és biztonságos útja legyen hazafelé. Cégünket az Allianz Hungária biztosító biztosítja. Manapság a jogosítvány elengedhetetlen kelléke életünknek! Az ittas, bódult vezetés nem csak jogosítványára, hanem saját és más testi épségére (életére) is veszélyes. Mikor hívja a Sixpack sofőrszolgálatot? Ha Ön fáradt, és nincs kedve a volán mögé ülni Üzleti vacsorán, Party-n vagy bármilyen más rendezvényen vett részt és lecsúszott néhány pohár borocska vagy korsó sör, ami mindig egy kis pluszt ad az este hangulatához. Autóját nem szívesen hagyná idegen helyen felügyelet nélkül. Illetve bármi olyan helyzetben, amikor sofőrre van szüksége

Sofőrsegély

Sofőrsegély

Először is tegyük fel magunknak a kérdést : Mint autóvezetőnek, volt-e olyan helyzet az életünkben, amikor haza kellett volna jutnunk az autónkkal, de valamilyen ok - vendégségben elfogadott pohár ital, fáradtság - miatt nem tudtunk volna biztonságosan hazaérkezni ? Ilyenkor, ha megfontoltan cselekedtünk, akkor otthagytuk az autót és más módját választottuk a hazajutásnak. Ez már önmagában is több problémát felvet, mert az autóért másnap vissza kell menni és az sem mindegy, hogy ott találjuk-e és úgy, ahol és ahogy hagytuk. Milyen jó lett volna akkor telefonálni a Sofőrsegélynek, hogy juttasson haza minket az autóval együtt ! Ennek az igénynek a hatására alakult meg 1997-ben a Sofőrsegély, hogy nagyösszegű felelősségbiztosítással rendelkező sofőrjeink bárhonnan, bármikor biztonságban hazavigyék Önt és autóját is.

Sofőrszolgálat olcsón és megbízhatóan

Sofőrszolgálat olcsón és megbízhatóan

SpeedBoy Sofőrszolgálat Budapest egész területén, és a környező agglomerációkban is egyaránt vállalja a szolgáltatásait. Cégeknek és magánszemélyeknek is ugyan úgy igénybe vehető szolgáltatásokat kínálnak, melyeket rendkívül kedvezményes áron lehet igénybe venni. Online elérhető felületükön mindenki számára lehetőség van arra, hogy a fizetendő költséget egy kalkulátor segítségével előre megtekintse. Több éves vezetői tapasztalat és megbízhatóság jellemzi a sofőröket, akik már 30 percen belül kiérnek a kívánt címre.

SOS sofőr és futárszolgálat

SOS sofőr és futárszolgálat

24 órás sofőrszolgálat lszik vagy vezet? Ahogy Önnek jólesik, de ránk mindig számíthat! Mi segítünk, épségben hazavisszük Önt és autóját is! Jól sikerült üzleti tárgyalása? Szeretné megünnepelni és koccintani kollegáival, de autóval érkezett? A kellemes vacsora közben mégis megkívánt egy pohár bort? Nem szeretne kockáztatni, koccanni? Bulizni ment a haverokkal? Engedett a kísértésnek? Az ittas vezetéssel szemben zéró a tolerancia, továbbá ha alkoholfogyasztást követően volánhoz ül saját és környezetében levők életét, testi épségét is veszélyezteti. Hívjon minket és tapasztalt sofőrjeink hazaviszik autóval együtt, miközben a Generalival kötött szerződésünk alapján biztosítás van a gépjárművére.

Telekocsi Németországba

Telekocsi Németországba

Szeretnénk felhívni a figyelmedet telekocsi szolgáltatásunkra, mely mindenkinek elérhető, gyors, és pontos. Minden szombaton reggel indulunk Ausztrián keresztül Németországba, vasárnap meg azon az útvonalon haza térünk. Személyautóval megyünk, így lényegesen jobban tudunk haladni mint kisbuszos társaink. Az autó kényelmes, klímás, és biztonságos, a pilótáink meg rutinos vezetők jó sok tapasztalattal. Munkát vállalóknak vagy csak szimpla utazóknak is tökéletes megoldás, szolgáltatásunk háztól-házig szól. Keressen minket.

Tuti menü