Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utasszállítás - Sofőrszolgálat A-G képes leírás - Utasszállítás.tlap.hu
részletek »

Utasszállítás - Sofőrszolgálat A-G - Utasszállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utasszallitas.tlap.hu » Utasszállítás - Sofőrszolgálat A-G
Keresés
Találatok száma - 16 db
 Bluedevil

Bluedevil

Sofőrszolgálatunk célja, hogy Önöket, akik igénybe veszik a szolgáltatásunkat, biztonságosan hazaszállítsuk, a saját autóikkal együtt, ha túl fáradtak a vezetéshez, illetve ha megisznak egy-két pohár italt. Vallják be, érdemesebb kifizetni a taxinál nem drágább árat a szolgáltatásért, mint a hazafelé vezető úton végig rettegni a rendőröktől! Ha pedig történik valami, mert tudják: "AZ ÖRDÖG NEM ALSZIK" akkor legjobb esetben is ugrik a jogosítvány, és a pénztárcájukat is megterhelő kiadás érheti.

 Fittipaldi

Fittipaldi

1.Éjszakai ügyelet Fittipaldi a józan megoldás! Általános sofőrszolgálat 24 órás rendelkezésre állással azon megrendelőink számára akik már nem kívánnak felelőséget vállalni az aktív közlekedésben. Kívánságára sofőrt biztosítunk 25-30 perces kiszállási idővel Budapest területén belül. Vidéki megrendelése esetén, diszpécserünkkel egyeztetett időtartam alatt érkeznek kollégáink a megadott helyre. 2. Szerviz tevékenységek lebonyolítása, hozom-viszem szolgáltatás Bízza ránk autójának szervizelését, karbantartását! Ha Önnek nincs erre ideje, netán egy váratlan esemény keresztezi programját vagy netán nem szeret felesleges órákat autójának szervízelésével , tisztán tartásával eltölteni mi átvállaljuk ön helyett ezen feladatok megoldását: kötelező illetve időközi szervizelések autómosás-ápolás gumicse re zöldkártya vizsgáztatás

 Privát sofőr

Privát sofőr

Cégünk a Nyugat-Európában már sok éve sikeresen működő sofőrszolgálatok mintájára alakult 1998-ban. Kis létszámmal induló vállalkozásunk gyorsan fejlődött, melynek eredményeként mára igen komoly állandó és folyamatosan növekvő vevőkört tudhatunk magunkénak. Sikerünk titka, hogy pontos, megbízható szolgáltatással és képzett, gyakorlott sofőrökkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Sajnos Magyarországon is meglehetősen sok az ittas vezetésből adódó közlekedési kihágás, baleset, mely gyakran emberéletekbe is kerül. Ezért cégünk legfontosabb feladatának azt tarjuk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, mellyel balesetmentesebb közlekedést biztosítunk az utakon.

Active

Active

Cégünk azzal a céllal alakult, hogy a sofőrszolgáltatás piacán a lehető legjobb és legolcsóbb szolgáltatást nyújtsa. Munkatársaink a várost kiválóan ismerik, megbízhatóak, pontosak és jelentős vezetői gyakorlattal, valamint pályaalkalmassági vizsgával rendelkeznek. Sofőrjeink a nap 24 órájában a rendelést követően a lehető leggyorsabban biztonságban hazaszállítják. Budapesten, az ország bármely területén, vagy akár külföldre is.

After

After

Munkatársaink a nap 24 órájában állnak az Ön rendelkezésére, hogy saját járművén hazaszállítsák Budapesten belül, vagy az ország bármely településére vagy akár külföldre is. Ezen kívül tevékenységünk a következőkre terjed ki: Sofőrküldés 30 - 35 percen belül ( Budapest területén) Sofőrbérlés rendezvényre Pályaudvari és reptéri transzfer Tréleres autószállítás, autómentés Autójavítás Gépjárműkölcsön zés Futárszolgálat Extrém autós túrák

AL-DA Trans Kft. - Belföldi személyszállítás

AL-DA Trans Kft. - Belföldi személyszállítás

Cégünk 2005 óta foglalkozik belföldi személyszállítással. Utaztatunk termékbemutatókra, iskolai és céges kirándulásokra, valamint munkásjáratokat is üzemeltetünk. Várjuk szíves jelentkezését! Készséggel állunk rendelkezésére. Árak, elérhetőségek a honlapon olvashatóak. További információkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Ali

Ali

Budapest területén maximum 30 perc alatt kiérünk a megadott címre éjjel-nappal Szolgáltatásaink: Budapest területén belül 30 perc alatt kiérkezünk a megadott címre Éjjel nappal rendelkezésükre állunk Kiszállás vidékre is, kedvező feltételekkel Visszajáró ügyfeleknek kedvezmények Sofőrbérlés akár egész napra (napokra)

Alkony

Alkony

Ön már döntött? Mi vezetünk! Miért hívjon minket? Bizonyosan történt már olyan helyzet életében, amikor autójával haza szeretett volna jutni biztonságban, de ebben megakadályozta egy nagyon fontos dolog: az ALKOHOL, vagy a FÁRADTSÁG. Ilyenkor, ha megfontoltan cselekedett, otthagyta az autót és más módját választotta a hazajutásnak.Ez önmagában is több problémát vet fel: másnap vissza kell menni, az sem mindegy hova, és nem mellékes az sem, hogy autóját milyen állapotban találja.

Angyalok Női Sofőrszolgálat

Angyalok Női Sofőrszolgálat

ANGYALOK SOFŐRSZOLGÁLAT Sok fejtörést okoz a "zéró-tolerancia"? Senki nem akar az az egy "szerencsés" lenni, aki hajnalban, egy-egy jó buli után józanul hazafuvarozza az egész társaságot? Nehéz ellenállni a spontán bulik csábításának? Nem szívesen hagyja autóját őrizetlen helyen? Gyakran vesz részt üzleti vacsorákon, fogadásokon, ahol szinte kötelező 1-2 pohár ital elfogyasztása? Engedjen a csábításnak, élvezze az élet örömeit és ne legyen a társaság sofőrje.

Hirdetés
Arthur

Arthur

MIÉRT PONT ARTHUR? Olcsóbb, mint az oda-vissza taxi. Állandóak, megfizethetők a tarifáink. Eddig TÖBB ezren utaztak már legalább egyszer ARTHUR-ral koccanás, karcolás és súrlódás nélkül! Elegáns, kényelmes, gyors és biztonságos. Balesetbiztosítási garanciát adunk. Akciók, törzsutaskártya. Cégeknek átalánydíjas szerződést kínálunk kedvezményekkel. HA ISZIK - VISZIK! BIZTOS, AMI ARTHUR! E havi találós kérdésünk: Hogyan szerez Arthur örömet? Megfejtés: Nyugodtan ihatom a sörömet!

Bendegúz

Bendegúz

Sofőrszolgálatunkat 2006 Szeptemberében alapítottuk családi vállalkozásként. Fontosnak tartjuk, hogy a bérsofőrök nyújtotta szolgáltatás kultúrája egyre elterjedtebb legyen az Önök Kényelmének szolgálatába. Munkánkkal ehhez próbálunk hozzájárulni Budapest és Csepel sziget területén. Kezdő családi vállalkozásként kis cég vagyunk, amit szeretnénk is megőrizni. Ön miért hangulatos, kisvendéglőben szeret inkább kellemes órákat eltölteni? A miliő, a hangulat, a családias légkör miatt. Igaz? Mi ugyanerre törekszünk: Sofőrjeink kulturált, intelligens emberek, akikkel biztosított a kellemes utazás, kulturált beszélgetés, balesetmentes vezetés. Folyamatos akciókkal kívánjuk vendégeink érdeklődését felkelteni. Szívesen fogadjuk új vendégek megrendeléseit, örömmel a régi visszajáróét.

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Segítjük Ügyfeleinket, hogy gördülékenyen és maximális biztonsággal használhassák a saját gépkocsijukat, még ha alkoholt fogyasztottak vagy fáradtak is. Szolgáltatásunk egy rövid időtávra történő sofőrbérlés. Árainkat úgy kalkuláltuk, hogy a legkedvezőbb feltételek mellett tudjanak igénybe venni minket. Kedvezményrendszerünkkel pedig még jobban csökkenthetik a szolgáltatás végösszegét. Amennyiben biztonságban szeretné elérni uticélját - még ha alkoholt fogyasztott is, vagy fáradt - hívja diszpécserünket. Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat 36-20/564-7558

Driver71

Driver71

Utasszállítás Sofőrünk az Ön hívásától számított 25-30 percen belül a helyszínre érkezik, és biztonságban hazavezeti az Ön gépkocsiját egy-egy vacsora, rendezvény, vagy átmulatott éjszaka után. Így Ön nyugodt szívvel fogyaszthat alkoholt úgy is, ha saját gépkocsijával érkezik a helyszínre. Mivel így Ön csupán a hazaútra költ, így ez a megoldás jóval költséghatékonyabb, és nem utolsó sorban kényelmesebb is, mint a taxi rendelés. Cégünk teljes körű felelősségbiztosítással rendelkezik minden általunk okozott kár rendezésére!!

Európa Sofőrszolgálat

Európa Sofőrszolgálat

Az Európa Sofőrszolgálatot hét egyszerű alapelv köré szerveztük, amelyeket a cégérünkben látható hét csillag is reprezentál. Ezek az alábbiak: Megbízhatóság Minden hozzánk érkező hívást fogadunk és a leadott rendeléseket teljesítjük Rugalmasság Valóban 0-24 óráig terjedő szolgáltatást nyújtunk Kiszámíthatóság Nyilvánosan meghirdetett vagy előre egyeztetett tarifáinkon utólag nem módosítunk Biztonság Kizárólag több tesztvezetésen átesett, megfelelő képességű sofőröket alkalmazunk Pontosság Késedelem esetén a várakozási díjnak megfelelő árengedményt nyújtunk Elszámolhatóság Ügyfeleink kérésére a fuvart követően azonnal áfás számlát állítunk ki Minőség Az alapelvek érvényesülését folyamatos belső minőségbiztosítással garantáljuk Ezen elvek mentén hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatok kiépítésére törekszünk annak érdekében, hogy utasaink minden esetben az általuk elvárt színvonalú szolgáltatásban részesüljenek. Ennek megfelelően visszatérő ügyfeleink számára folyamatos kedvezményeket biztosító törzsutas-programot indítottunk.

Futárszolgálat Sofőrszolgálat Szeged

Futárszolgálat Sofőrszolgálat Szeged

Szeged területén belül: 3 900 Ff áfa Szeged határán kívül: 70 Ft/km áfa (a közigazgatási határtól, oda-vissza útra) . 15 pec várakozási időn túl: 35 Ft/perc áfa Nem szegedi szolgáltatás esetén, kérésére előre kiszámítjuk a fizetendő összeget ! Azonnali kézbesítés ( személy és kisteherautós szállítás ) Szeged területén 30 percen belül átvesszük a csomagot és azt azonnal kiszállítjuk ! Áraink: ( kisteherautó esetén 30 % ) Szeged területén belül: 2 700 Ff áfa Szeged határán kívül: 65 Ft/km áfa (a közigazgatási határtól, oda-vissza útra) 15 pec várakozási időn túl: 20 Ft/perc áfa Nem szegedi szolgáltatás esetén, kérésére előre kiszámítjuk a fizetendő összeget !

Utasszállítás Németország

Utasszállítás Németország

Kisbuszos utasszállítás, személyszállítás Magyarország és Németország között oda-vissza úton, heti rendszerességgel. Friss információkhoz kérem látogassa meg oldalunkat, és tájékozódjon az aktuális menüpont alatt. Útvonalaink úgy lettek kalkulálva, hogy az adott régió nagyobb városait érintsük, így mindenki könnyedén elérheti a kívánt célját. Háztól házig szolgáltatást nyújtunk, így az sem probléma ha nagyobb csomagot szeretne magával vinni. Oldalunkon online lefoglalhatja a helyét, így könnyedén megszervezheti utazását. Keressen bennünket a hét minden napján, várjuk megtisztelő hívását.

Tuti menü