Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utasszállítás - Reptéri transzfer - Vidék képes leírás - Utasszállítás.tlap.hu
részletek »

Utasszállítás - Reptéri transzfer - Vidék - Utasszállítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utasszallitas.tlap.hu » Utasszállítás - Reptéri transzfer - Vidék
Keresés
Találatok száma - 12 db
Agora Transz-F'Air Kft. - Nyíregyháza

Agora Transz-F'Air Kft. - Nyíregyháza

Cégünk, az Agora Transz-F Air Kft. háztól-házig reptéri transzfer szolgáltatást nyújt turista, valamint üzleti ügyfelei részére Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc és e települések vonzáskörzetéből a budapesti, debreceni és bécsi repülőterekre. Külön kérésre egyedi úti célokra is igényelheto a transzfer. Szolgáltatásunkat személyre szabottan, az év 365 napjában és napi 24 órában, kiemelten kedvező tarifákkal végezzük. Egyre nagyobb érdeklődés van mind cégek, mind magánszemélyek körében a VIP külön transzfer és reptéri transzfer iránt is, melynek teljesítése egyedi áron, és egyedi megrendeléssel történik.

Air-Car Mistral Ferihegy - Kaposvár

Air-Car Mistral Ferihegy - Kaposvár

Utazási irodánk 2005. februárjától működik Kaposvár belvárosában, jó megközelíthetőségi és parkolási lehetőséggel. Utasaink biztonságát és kényelmét garantálják a gondosan megválogatott partner-utazási irodák, munkatársaink szakmai felkészültsége, valamint az elegáns, ugyanakkor a legmodernebb foglalási rendszerekkel és technikai eszközökkel felszerelt irodai környezet. Ha hozzánk betérnek, időt, pénzt és fáradságot kímélve egy helyen válogathatnak a legnevesebb magyar és külföldi túraszervezők kínálatából; munkatársaink segítségével pedig kiválaszthatják és lefoglalhatják az elképzelésüknek és pénztárcájuknak legmegfelelőbb utazást, szolgáltatást. Mivel a célterületek legtöbbjét személyes tapasztalatok alapján ismerjük, ezért utasaink részére személyre szabottan, egyéni igényeiknek legmegfelelőbben segítünk az utazás kiválasztásában, programjának összeállításában.

Albabus Airport Transfer - Gödöllő

Albabus Airport Transfer - Gödöllő

Ha már felmerült Önben az igény, hogy repülős útjai alkalmával ne kelljen a többszöri átszállásos vonatozást választania - sok csomaggal, nem mindig a legkényelmesebb körülmények között -, kérjük, próbálja ki szolgáltatásunkat! Ha nem szeretne szívességet kérni rokonától, ismerősétől, hogy elvigye Önt a repülőtérre, vagy onnan hazaszállítsa, esetleg nem akar a többórás repülőút után még hazáig vezetni, vagy a reptéri parkolóban hagyott autójáért aggódni, válasszon minket és reméljük, nem fogunk csalódást okozni.

Cívis Transzfer - Debrecen

Cívis Transzfer - Debrecen

Cívis Transzfer - Reptéri transzfer Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik reptéri transzfer szolgáltatásaink iránt, hiszen biztonságosabb és költséghatékonyabb megoldást kínál az utazók számára, mint a személygépkocsival történő utazás a repülőtérre és vissza. A biztonságon és a kedvező árakon túlmenően az Ön kényelme számunkra a legfontosabb. Magas komfort és biztonságtechnikai felszereltséggel rendelkező minibuszok valamint képzett és több éves gyakorlattal rendelkező sofőrök gondoskodnak kényelméről és biztonságáról egy időben. Utazzon a repülőtérig is első osztályon! Különböző befogadó képességgel rendelkező új és újszerű autóbuszpark lehetőséget kínál Önnek, hogy reptéri transzferen túlmenően egyéb személyszállítási igényeivel is hozzánk forduljon!

Diesel Car

Diesel Car

A DIESEL-CAR 2004 óta működő cég. Fő tevékenységi körünk a bérautózás. E mellett a DIESEL-CAR a biztonságos, minőségi és garantáltan kedvező reptéri transzfer szolgáltatást is végzi Pécs valamint a környező települések és Budapest Ferihegy, között. Ezen kívül szállítunk Bécs, illetve más repülőterekre is. Belföldön egyéb személyszállítást is tudunk biztosítani igényeikhez igazodva. Nem kell attól tartania, hogy Ön lekési a repülőjáratát, csatlakozását, mert cégünk garantálja, hogy Önt időben szállítja bárhonnan bármelyik repülőtérre, vonatállomásra, buszpályaudvarra.

Fitos-Bus Kft.

Fitos-Bus Kft.

Utazni szándékozó ügyfeleinket szakképzett, nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező buszvezetőink saját tulajdonú, full extrás, fiatal, kifogástalan műszaki állapotú autóbuszokkal szállítják a kívánság szerinti útra. Irodánk kisebb kategóriájú buszoktól az emeletes autóbuszokig közvetlen partnereinken keresztül minden megrendelői igényt teljesíteni tud a minőség és biztonság teljeskörű figyelembevételével.Szolgáltatásunk az 50 fős , saját tulajdonú autóbuszaink bérbeadása. Baráti társaságok, iskolai osztályok, munkahelyi dolgozók, sportolói egyesületek, nyugdíjas klubok, utazási irodák szállítása .Nálunk megtalálja a legkedvezőbb ajánlatot. Cégünk 16 éve szereplője a magyar személyszállítási piacnak, több jelentős utazási iroda kiemelt szállítója. Tekintse meg autóbuszaink képeit és kérjen utazásaihoz árajánlatot !

Gyurok  - Pécs

Gyurok - Pécs

Céginfo Alapvetően családi vállalkozás a mai napig cégünk. Gondolkodásmódunk: megfelelni, szolgáltatni, emberi módon megtárgyalni, embereket nem kihasználni, élni ebben az elszabadult világban emberi módon. Terveink: fenntartani amiért megküzdöttünk, ehhez partner gépkocsi vezetőket és megrendelőket megtartani. Reptéri transzfer PÉCS - BUDAPEST - PÉCS TRANSZFER Háztól-házig Kényelmes - Gyors - Praktikus Megújult autóparkunkkal Tapasztalt sofőrjeinkkel A legjobb árakkal Személygépkocsi bérleti díjak Pécs - Budapest között - Amennyiben adott időpontra nincs több megrendelés csak 1 fő abban az esetben 22 800 ft/fő díjat számolunk fel. - A viteldíj az egy megrendelés keretében leadott utaslétszám alapján számítandó, nem a kocsiban utazók létszáma alapján!

Hungaro-Line Busz - Pécel

Hungaro-Line Busz - Pécel

SZOLGÁLTATÁSAINK: - Autóbuszok bérbeadása sofőrrel bel- és külföldi utazásokhoz - Reptéri transzferek autóbusszal és személygépkocsival - Idegenfogalmi programok lebonyolítása (városnézés, Dunakanyar, Balaton, pusztaprogramok, bortúrák) - Szervezett utak lebonyolítása - utazási irodák, cégek, baráti társaságok részére - Vállalunk szerződéses munkákat, munkásszállítást - A repűlőtéri transzferekhez és idegenforgalmi programmokhoz igény szerint angol és svéd nyelvű idegenvezetőt biztosítunk

Jeneibusz - Nyíregyháza

Jeneibusz - Nyíregyháza

Amit kínálunk önnek: - Autóbuszos személyszállítás belföldön és külföldön egyaránt - Autóbuszok, mikrobuszok és személygépkocsik bérbeadása vezetővel. - Munkásjáratok utaztatása - rendszeres, illetve eseti munkák - Fuvarszervezés, repülőtéri transzfer, idegenvezetés - Autóbusz-mentés, 24 órás ügyelet - Folyamatosan bővülő és megújuló járműpark - Minőségi szolgáltatás versenyképes árakon Autóbuszainkhoz igény szerint utánfutót biztosítunk. Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, várjuk szíves megrendelését vagy árajánlatkérését.

Hirdetés
Pegapex Hungária - Győr

Pegapex Hungária - Győr

A PEGAZUS TRANSZFER CÉLJA 1. A Pegapex Hungária Kft. kijelenti, hogy a személyszállítási tevékenység végzéséhez valamennyi hatósági engedéllyel rendelkezik és a jogszabályokban előirt kötelezettségeinek eleget tett. A Pegapex Hungária Kft. az utasok közúti, nem menetrendszerű személyszállítását, gyűjtő-terítő járatként látja el Budapest Ferihegy Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Pozsony Repülőtér illetve egyéb célpontok viszonylatában, előre meghatározott, az érvényes árlistában szereplő áron. 2. Az utazási szerződés akkor jön létre, amikor az utas vagy képviselője a Pegapex Hungária Kft. ajánlata szerint a szolgáltatásokat megrendelte, a megrendelést a Pegapex Hungária Kft. elfogadta, az utas a viteldíjat megfizette vagy az előre rögzítve vállalta a szállításkor történő fizetést vagy az átutalást. Ez mindig a Pegapex Hungária Kft. visszaigazolása alapján lehetséges.

Reptéri transzfer Somogy Transzfer

Reptéri transzfer Somogy Transzfer

Személyszállítás bármikor-bárhova 0-24h. Reptéri transzfer- Repjegy foglalás. Kaposvár-Balaton-Budapest Ferihegy-Bécs-Graz te: +36-20-2000-222 www.somogytranszfer.hu A kor igényeinek megfelelő, kitűnő technikai állapotú, különböző biztonsági elemekkel felszerelt járműparkkal rendelkezünk, /ABS, ASR, ESP/ és annak érdekében, hogy ne csak biztonságosan, de kényelmesen is utazzon, légkondicionálóval és kiegészítő fűtéssel is el vannak látva. Járműveink a szállítható személyek számának megfelelő számú kiemelt utasbiztosítással rendelkeznek. Gépkocsivezetőink tapasztaltak, személyszállítói szakvizsgával és PÁV II. alkalmassági vizsgával rendelkeznek.

Taxi Siófok rendelés

Taxi Siófok rendelés

A Taxi Zamárdi fix transzfer árakkal várja az utazóközönséget a Balaton déli partján, éjjel-nappal hívható 06 30 715 0000 telefonszámon. Egyterű klimatizált autónkban akár 6 fő is utazhat, bankkártyát is elfogadunk. Az előre fixált transzfer árakkal Ön már előre kiszámolhatja a fuvarköltséget, és azzal tervezhet is. 30 éves taxis múlttal, alapos helyismerettel várjuk a hívásokat, de akár előre megbeszélt időben is helyszínre érkezhetünk. Zamárdiból számos településre fix transzfer árakon szállítjuk utasainkat, ilyen pl.: Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonendréd, Balatonszabadi, Balatonőszöd, Siófok kiliti, Siófok.

Tuti menü