Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utasszállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szegedi - Zenit [6. oldal]
részletek »

Utasszállítás képes leírás: Szegedi - Zenit [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: utasszallitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Szegedi Közlekedési Társaság

Szegedi Közlekedési Társaság

Szegeden jelenleg két közösségi közlekedési szolgáltató (az önkormányzati tulajdonú Szegedi Közlekedési Kft, és az állami tulajdonú Tisza Volán Zrt.) végzi az utasok szállítását villamosokkal, trolibuszokkal és autóbuszokkal. A napi 237 ezer elszállított utas tekintetében a két cég közötti megoszlás 2005-ben 46%-54% volt, ebből 25% utas jutott a 4 villamosvonalra, 21% utas a 4 trolibusz vonalra, és 54% a 39 autóbusz viszonylatra. Az elektromos közösségi közlekedés jelenleg a körtöltésen belüli sűrűn lakott területekre koncentrálódik, azonban vannak fontos gerinchálózati útirányok (Szilléri sugárút, Rókusi körút, Újszeged), amelyek csak autóbusszal érhetők el. A körtöltésen túli ritkábban lakott kertvárosias részek feltárását autóbuszok végzik.

Személyszállítás, busz bérlés

Személyszállítás, busz bérlés

Belföldi és nemzetközi személyszállítás, busz bérlése sofőrrel, autóbuszos személyszállítás minden kategóriában. Személyszállítás autóbusszal, mikrobusszal, kisbusszal. Szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy akár egy hosszú, fárasztó utazás, akár egy rövid, kisebb túra is biztonságos, kényelmes, nyugalmas legkörben teljen, így egy örömteli, szép élményként maradhat meg minden egyes közös program.

Taxi Siófok rendelés

Taxi Siófok rendelés

A Taxi Zamárdi fix transzfer árakkal várja az utazóközönséget a Balaton déli partján, éjjel-nappal hívható 06 30 715 0000 telefonszámon. Egyterű klimatizált autónkban akár 6 fő is utazhat, bankkártyát is elfogadunk. Az előre fixált transzfer árakkal Ön már előre kiszámolhatja a fuvarköltséget, és azzal tervezhet is. 30 éves taxis múlttal, alapos helyismerettel várjuk a hívásokat, de akár előre megbeszélt időben is helyszínre érkezhetünk. Zamárdiból számos településre fix transzfer árakon szállítjuk utasainkat, ilyen pl.: Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonendréd, Balatonszabadi, Balatonőszöd, Siófok kiliti, Siófok.

Telekocsi Németországba

Telekocsi Németországba

Szeretnénk felhívni a figyelmedet telekocsi szolgáltatásunkra, mely mindenkinek elérhető, gyors, és pontos. Minden szombaton reggel indulunk Ausztrián keresztül Németországba, vasárnap meg azon az útvonalon haza térünk. Személyautóval megyünk, így lényegesen jobban tudunk haladni mint kisbuszos társaink. Az autó kényelmes, klímás, és biztonságos, a pilótáink meg rutinos vezetők jó sok tapasztalattal. Munkát vállalóknak vagy csak szimpla utazóknak is tökéletes megoldás, szolgáltatásunk háztól-házig szól. Keressen minket.

Tisza

Tisza

Bemutatkozás / Időszalag Több mint, fél évszázados múltú társaságunk jól szervezett minőségi szolgáltatást nyújt az utazóközönség számára. Járműparkunk kielégíti a különleges utazási igényeket is. Korszerű autóbuszaink (Ikarus, Isuzu, Man, Mercedes-Benz, Neoplan, Scania, Volvo) és magas színvonalú javítóbázisunk garantálják a megbízható szolgáltatásokat. Társaságunk elkötelezett a minőségirányítás és környezetvédelem iránt, melyet bizonyítanak megszerzett tanúsítványaink (DIN EN ISO 9001: 2000, DIN EN ISO 14001: 2005). Helyközi,- és távolsági menetrend szerinti autóbuszjáratainkkal az ország megyeszékhelyeit, nagyobb városait és főbb idegenforgalmi,- üdülő,- történelmi,- és kiránduló helyeit kötjük össze Csongrád megyével. Utazással kapcsolatos kérdésekkel keresse Közönségkapcsolatok Irodánkat, különjáratok megrendelésével forduljon Közlekedési Vállalkozási Divíziónkhoz!

Utasszállítás Németország

Utasszállítás Németország

Kisbuszos utasszállítás, személyszállítás Magyarország és Németország között oda-vissza úton, heti rendszerességgel. Friss információkhoz kérem látogassa meg oldalunkat, és tájékozódjon az aktuális menüpont alatt. Útvonalaink úgy lettek kalkulálva, hogy az adott régió nagyobb városait érintsük, így mindenki könnyedén elérheti a kívánt célját. Háztól házig szolgáltatást nyújtunk, így az sem probléma ha nagyobb csomagot szeretne magával vinni. Oldalunkon online lefoglalhatja a helyét, így könnyedén megszervezheti utazását. Keressen bennünket a hét minden napján, várjuk megtisztelő hívását.

Vasi

Vasi

A Vasi Volán Zrt. honlapja 2003-tól érhető el a világhálón. Közel hat esztendő elteltével elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy tartalmában és megjelenésében is megújult felületen tegyük elérhetővé mindazt, amit társaságunkkal kapcsolatban a legfontosabbnak gondolunk. A honlap kialakítása során kettős cél vezetett bennünket. Egyrészt rendkívül fontosnak gondoljuk a folyamatos aktualizáltságot, mert azt valljuk, hogy a neki szánt szerepet csak így tudja betölteni, másrészt arra törekedtünk, hogy az ide látogató a lehető legkönnyebben lelje meg a számára fontos információkat. Hogy mindez mennyire sikerült, ezt Ön is meg tudja ítélni. A menetrendi információk mellett, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam egyéb szolgáltatásainkat (Utazási Iroda, Autómentő, Autóbuszreklám, MAN szerviz), melyek ebben a pillanatban talán nem, de a későbbiekben segítségére lehetnek.

Vénusz Női Sofőrszolgálat

Vénusz Női Sofőrszolgálat

Bizonyára Ön is gyakran hallotta, vagy talán mondta is már, hogy nőt a volánhoz engedni, kész öngyilkosság! Ha szeretne meggyőződni ezen állítás hamisságáról, hívja a Vénusz Női Sofőrszolgálatot! Cégünk 2002 februárjában alakult, s azóta is folyamatosan bővül. Nagy előnyünk, hogy kis létszámmal "családias" légkörben dolgozunk, így ügyfeleink hamar megismerik sorőfjeinket, nem kell minden alkalommal új arcokat megszokniuk, s újra elmagyarázni a hazavezető utat. Bár minden munkatársunk kedves, csinos, ápolt, mosolygós hölgy, a hangsúly mégis a vezetési gyakorlaton van. Sofőreink általában 30 év körüliek, hiszen a mögöttük álló 10-15 éves vezetési gyakorlat biztosíték arra, hogy bármilyen autótípust balesetmenetesen el tudjanak vezetni, s ügyfeleink gyorsan, biztonságban hazajussanak.

Villámsofőr

Villámsofőr

Sofőrszolgálatunk azért jött létre, hogy önöket biztonságban az otthonukba szállítsuk. Legyen ennek oka hogy ön alkoholt szeretne fogyasztani de nincs aki vezetne ön helyett, vagy már annyit vezetett, hogy nem bírna megtenni még egy kilómétert alvás nélkül, jól sikerült az esküvő de ön nem fogyaszthat alkoholt, esetleg csak bulizni mennek a haverokkal de nincs éjszakai járat ami haza vinné önöket. Ha ezen állítások egyike is illik önre hívja a villámsofőr.hu sofőrszolgálat diszpécserét!

Hirdetés
VIP Amerikai luxus minibusz

VIP Amerikai luxus minibusz

Cégünk amerikai luxus minibuszbérléssel foglalkozik belföldre és külföldre egyaránt. Próbálja ki Ön is milyen egy igazi amerikai luxus minibusszal utazni. Esküvőre, születésnapra, reptéri transzferre, vagy csak úgy! A hatalmas és kényelmes fotelekhez óriási lábtér tartozik, mely a kényelmes utazás elengedhetetlen része.

Volánbusz

Volánbusz

A VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság több mint 80 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A budapesti székhelyű, de országos tevékenységet folytató cég a legnagyobb az országban működő, személyszállítást végző Volán társaság között és sok tekintetben elsőként jegyzik a szakmában. A MAVART néven 1927-ben alapított társaság kezdetben csak 30 autóbusszal rendelkezett, ma már közel 1000 járműből áll a gépparkja. A VOLÁNBUSZ Zrt. Budapestről napi 500 helyközi távolsági autóbusz-járatot közlekedtet az ország mintegy 100 városába, biztosítva így 17 megyeszékhely, valamint a legfontosabb régiók és kirándulóközpontok napi közvetlen és rendszeres kapcsolatát a fővárossal. Napközben óránként vagy még gyakrabban indulnak járatok Eger, Salgótarján, Gyöngyös, Jászberény, Kecskemét, Székesfehérvár, Veszprém, Tatabánya és Győr irányába, de számos járat indul a Mátrába, az Alföldre, a Balatonhoz vagy a Dunántúl más tájaira.

Zala

Zala

Honlapunk 1998 márciusában indult útjára a világhálón. Minden, amit cégünkről tudni kell és tudni érdemes, megtalálja folyamatosan frissített oldalainkon. Mint minden emberi agy és kéz által alkotott dologban lehetnek hibák, hiányosságok - így a mi munkánkban is - ezért köszönettel veszünk és kérünk minden építő kritikát, javaslatot. Cégünk és jogelődje immár 60 éve áll az utazóközönség szolgálatában. 1992 december 31-e óta részvénytársaság formájában működik. Nehéz gazdasági körülmények között próbálunk eredményesen gazdálkodni, miközben arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkkal az utasok igényeit minél magasabb színvonalon elégítsük ki.

Zenit Futár

Zenit Futár

Bizonyára előfordult már sokakkal, hogy egy üzleti megbeszélésen, vacsorán vagy bármilyen rendezvényen szívesen fogyasztott volna néhány pohár alkohol tartalmú italt, de mivel autóval érkezett, erről le kellett mondania, vagy a helyszínen hagyta gépkocsiját és taxival kellett hazatérnie. Ezek mindegyike sok kellemetlenséggel és nem várt kiadással járhat, hiszen egy közös italozáson akár egy közös üzlet sikere is múlhat, nem beszélve az idegen helyen hagyott jármű veszélyeiről. Azzal pedig valószínűleg senki sem szívesen kezdi a napját, hogy az otthagyott autóért utazzon másnap reggel. Mi azért vagyunk, hogy Önnek ne legyenek hasonló problémái. A PrivátSofőr Szolgálat 24 órás diszpécserszolgálattal és 18:00 és reggel 7:00 között működő sofőrszolgálattal várja hívását, hogy Önt saját autójával hazavihesse. Szolgáltatásunk Budapesten és vidéken egyaránt igénybe vehető.

Tuti menü