Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utasszállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Party - Szabolcs [5. oldal]
részletek »

Utasszállítás képes leírás: Party - Szabolcs [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: utasszallitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Party Sofőr

Party Sofőr

A 2004-ben alakult Party Sofőr Szolgálat dinamikusan fejlődő, szolgáltatásait az ügyfelek érdekében folyamatosan bővítő vállalkozás. Célunk az, hogy a piacon jelenleg elérhető átlagos színvonalú szolgáltatókhoz képest, hosszútávon is kiemelkedő minőséget biztosítsunk állandó és alkalmi ügyfeleink számára. Ennek megfelelően sofőrszolgálatunkat az ügyfélközpontúság, a pontosság és a minőség iránti elkötelezettség jellemzi. Munkatársaink formaruhás, megbízható a várost kiválóan ismerő sofőrök, akik minimum 5 éves vezetői engedéllyel rendelkeznek. Diszpécsereink, koordinátoraink minden esetben szívesen állnak ügyfeleink rendelkezésére, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb idő alatt teljesíthessük. Cégünk jelenleg 18 főt alkalmaz. Alkalmazottaink száma a megrendelő igényei szerint tovább növelhető.

Pécsi Közlekedési Zrt.

Pécsi Közlekedési Zrt.

A Pécsi Közlekedési Zrt. elfogadott vezérelve szerint a legfontosabb, hogy utazóközönsége és ügyfelei körében pozitívan megítélt szolgáltatóként legyen jelen a város életében. Az egyetlen értékes tőkénk az igazán elégedett utas és ügyfél. Társaságunk újfajta együttműködés megvalósítására törekszik Pécs város lakosságával, melynek elsődleges célja a partneri együttműködés kialakítása ügyfeleinkkel. Hiszünk abban, hogy rövid idő alatt kialakítható egy olyan szemlélet Európa leendő kulturális fővárosában, ahol a fizetőkészség értékként jelenik meg a közgondolkodásban, és minden utasunknak természetes, hogy fizet az általa igénybe vett közösségi közlekedési szolgáltatásért. Társaságunk nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésekre, a járműállomány korszerűsítésére és az utasok minőségi kiszolgálására. Minden lépésünket az a szándék vezérli, hogy a lehető legrövidebb időn belül Pécs városának közösségi közlekedésében érezhető, minőségi javulás valósuljon meg.

Pegapex Hungária - Győr

Pegapex Hungária - Győr

A PEGAZUS TRANSZFER CÉLJA 1. A Pegapex Hungária Kft. kijelenti, hogy a személyszállítási tevékenység végzéséhez valamennyi hatósági engedéllyel rendelkezik és a jogszabályokban előirt kötelezettségeinek eleget tett. A Pegapex Hungária Kft. az utasok közúti, nem menetrendszerű személyszállítását, gyűjtő-terítő járatként látja el Budapest Ferihegy Repülőtér, Bécs Schwechat Repülőtér, Pozsony Repülőtér illetve egyéb célpontok viszonylatában, előre meghatározott, az érvényes árlistában szereplő áron. 2. Az utazási szerződés akkor jön létre, amikor az utas vagy képviselője a Pegapex Hungária Kft. ajánlata szerint a szolgáltatásokat megrendelte, a megrendelést a Pegapex Hungária Kft. elfogadta, az utas a viteldíjat megfizette vagy az előre rögzítve vállalta a szállításkor történő fizetést vagy az átutalást. Ez mindig a Pegapex Hungária Kft. visszaigazolása alapján lehetséges.

PiCar

PiCar

Konszernektől független, kizárólagos Német - Magyar tulajdonban lévő magánvállalat. A cég 1989-ben alakult, Pintye István vezetésével, majd vált az egyik vezető transzport céggé az évek alatt. Napjainkban kiemelkedő tevékenységeink: Autókölcsönzés, Flottamanagement, Sofőrszolgálat. Cégünk alapelvei: A munkatársak maximális felelősségvállalásával decentralizált szolgáltatáscenter szervezeti felépítés. Ügyfeleink elégedettsége cégünk elsődleges célja Piacvezető pozíciónk megőrzése az alaptevékenységünk területén.

Prémium Sofőr

Prémium Sofőr

Cégünkről Nevünknek megfelelően, célunk, hogy a piaci szegmensből kiemelkedve minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk elérhető áron az alkalmi, és állandó ügyfeleink számára egyaránt. Ennek elérése érdekében, minden időben törekszünk a pontosságra, minőségre, a megbízhatóságra és különös tekintettel a biztonságra. Sofőrjeink minimum 6 éves aktív vezetői tapasztalattal, károkozás mentes vezetői előélettel, legalább egy idegen nyelv ismeretével, és kiterjedt városismerettel rendelkeznek.

Privát reptéri transzfer

Privát reptéri transzfer

Legyen szó reptéri vagy pályaudvari transzferről, két város közötti, vagy akár Budapesten belüli transzferről, mi kényelmes, légkondicionált autóban, vagy - a létszámtól függően ? buszban szállítjuk Önöket a kívánt helyszínre! Sofőrjeink magyar angol német nyelven beszélnek, szép új autókkal névtáblával várják a vendégeket a repülőtéren!

Profi Sofőr

Profi Sofőr

Profi Sofőrszolgálat 2000 augusztusától áll ügyfelei szolgálatára. Jó megjelenésű, megbízható, diszkrét sofőrjeink sokéves autóvezetési tapasztalattal, jó helyismerettel rendelkeznek. A hét minden napján 20-06 óráig állunk rendelkezésükre! Előrendelést bármilyen időpontra elfogadunk. Budapest területén belül általában 30 perc alatt sofőrjeink a megadott címre érkeznek! Egy helyről, egy időben történő kettőnél több sofőr rendelése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a viteldíjból ügyfeleink részére!

Reptéri Limuzin Transzfer - Limuzin Bérlés Budapest

Reptéri Limuzin Transzfer - Limuzin Bérlés Budapest

Transzfer ami két pont között a legrövidebb út. Limo kölcsönzés transzfer igénybevételéhez! Transzfer az a szolgáltatásunk, amikor utasainkat Budapest egész területén (a) pontról (b) pontra juttatjuk el királyi pompával. Ide sorolhatjuk a reptéri, de minden olyan utaztatást, amikor személyek vagy csoportok szállítását reprezentáljuk különleges járműveinkkel. Limuzin szolgáltatásunk alkalmas ezt a rövid időt is tartalmasabbá tenni, ha megrendelésében jelzi extra igényeit. Limuzin bérlés transzfer szolgáltatáshoz. Kérje ajánlatunkat most!

Reptéri transzfer Somogy Transzfer

Reptéri transzfer Somogy Transzfer

Személyszállítás bármikor-bárhova 0-24h. Reptéri transzfer- Repjegy foglalás. Kaposvár-Balaton-Budapest Ferihegy-Bécs-Graz te: +36-20-2000-222 www.somogytranszfer.hu A kor igényeinek megfelelő, kitűnő technikai állapotú, különböző biztonsági elemekkel felszerelt járműparkkal rendelkezünk, /ABS, ASR, ESP/ és annak érdekében, hogy ne csak biztonságosan, de kényelmesen is utazzon, légkondicionálóval és kiegészítő fűtéssel is el vannak látva. Járműveink a szállítható személyek számának megfelelő számú kiemelt utasbiztosítással rendelkeznek. Gépkocsivezetőink tapasztaltak, személyszállítói szakvizsgával és PÁV II. alkalmassági vizsgával rendelkeznek.

Hirdetés
Reptéri transzferek

Reptéri transzferek

Célunk, hogy a magyar utazóközönség megbízható és a legkedvezőbb árú reptéri transzfer és taxi szolgáltatáshoz jusson nem csak Budapesten, de Európa, sőt a világ szinte összes repterén. Áraink mindig megegyeznek a helyi tarifákkal, sőt egyes esetekben a helyi hivatalos reptéri taxi tarifáknál jóval kedvezőbb árakat tudunk biztosítani. Árainkat folyamatosan felülvizsgáljuk és partnereinkkel egyeztetünk annak érdekében, hogy a szolgáltatások minősége és ára verhetetlen legyen. Mint független reptéri transzfer szolgáltató, áraink nem függnek hirdetési, marketing, jutalék és egyéb költségektől, ily módon tudjuk garantálni a legalacsonyabb árakat. Minden transzferünk ára háztól-házig történő utazásra érvényes. Ez azt jelenti, hogy a sofőr a reptérről egyenesen a foglalásban megadott címre viszi az utast, illetve reptérre történő utazáskor a foglalásban megadott címre áll ki a jármű. Áraink tartalmazzák: az összes adót és illetéket, autópálya díjakat, a reptéri parkolás díját, valamint a járatok figyelését, ami biztosítja utasainkat, hogy még egy esetleges járatkésés ellenére is a sofőr várni fogja a reptéren.

Rió sofőr

Rió sofőr

Mi a RIO sofőr? Nyugat-Európában már évek óta előszeretettel használják, nálunk pedig mostanában jött divatba. Nyolc kipróbált, diszkrét, profi RIO-sofőr gondoskodik arról, hogy megrendelőink saját autójukon, biztonságban elérjék úti céljukat. Budapesten és környékén non-stop hívható. Előrendelésre is! Mire jó a RIO sofőr? Ha Ön fáradt, és nincs kedve hazáig gyötrődni a városi forgalomban. Party-n vagy üzleti vacsorán bulizott és lecsúszott néhány sör, mert az vitathatatlanul jó. Autóját nem szívesen hagyná idegen helyen a kocsilopási statisztikák miatt. Búcsú a jogosítványtól? A bódult vezetés nem csak a százezres büntetés miatt veszélyes. Ha vidéki tárgyalásra megy, és útközben még át kellene néznie az ügyiratait, de erre a kormányt tartva cseppnyi alkalma sem nyílik, (amennyiben mégis megpróbálja, könnyen a kárszakértő lehet a következő állomás.) Ha autóját vidéken, külföldön szervizben hagyta, és nincs ideje, visszameni érte. Nos, ilyenkor hívja a RIO sofőrt! És sofőrünk 35 percen belül megjelenik. Kívánságra elvisszük Önt és autóját bárhonnan, bárhová.

Sixpack

Sixpack

A Sixpack sofőrszolgálat több éves tapasztalattal rendelkező és folyamatosan bővülő cég. Sofőrszolgálatunk képzett, intelligens férfi és hölgy kollégákat alkalmaz annak érdekében, hogy Önnek kényelmes és biztonságos útja legyen hazafelé. Cégünket az Allianz Hungária biztosító biztosítja. Manapság a jogosítvány elengedhetetlen kelléke életünknek! Az ittas, bódult vezetés nem csak jogosítványára, hanem saját és más testi épségére (életére) is veszélyes. Mikor hívja a Sixpack sofőrszolgálatot? Ha Ön fáradt, és nincs kedve a volán mögé ülni Üzleti vacsorán, Party-n vagy bármilyen más rendezvényen vett részt és lecsúszott néhány pohár borocska vagy korsó sör, ami mindig egy kis pluszt ad az este hangulatához. Autóját nem szívesen hagyná idegen helyen felügyelet nélkül. Illetve bármi olyan helyzetben, amikor sofőrre van szüksége

Sofőrsegély

Sofőrsegély

Először is tegyük fel magunknak a kérdést : Mint autóvezetőnek, volt-e olyan helyzet az életünkben, amikor haza kellett volna jutnunk az autónkkal, de valamilyen ok - vendégségben elfogadott pohár ital, fáradtság - miatt nem tudtunk volna biztonságosan hazaérkezni ? Ilyenkor, ha megfontoltan cselekedtünk, akkor otthagytuk az autót és más módját választottuk a hazajutásnak. Ez már önmagában is több problémát felvet, mert az autóért másnap vissza kell menni és az sem mindegy, hogy ott találjuk-e és úgy, ahol és ahogy hagytuk. Milyen jó lett volna akkor telefonálni a Sofőrsegélynek, hogy juttasson haza minket az autóval együtt ! Ennek az igénynek a hatására alakult meg 1997-ben a Sofőrsegély, hogy nagyösszegű felelősségbiztosítással rendelkező sofőrjeink bárhonnan, bármikor biztonságban hazavigyék Önt és autóját is.

Sofőrszolgálat olcsón és megbízhatóan

Sofőrszolgálat olcsón és megbízhatóan

SpeedBoy Sofőrszolgálat Budapest egész területén, és a környező agglomerációkban is egyaránt vállalja a szolgáltatásait. Cégeknek és magánszemélyeknek is ugyan úgy igénybe vehető szolgáltatásokat kínálnak, melyeket rendkívül kedvezményes áron lehet igénybe venni. Online elérhető felületükön mindenki számára lehetőség van arra, hogy a fizetendő költséget egy kalkulátor segítségével előre megtekintse. Több éves vezetői tapasztalat és megbízhatóság jellemzi a sofőröket, akik már 30 percen belül kiérnek a kívánt címre.

Somló

Somló

A SOMLÓ VOLÁN Közlekedési Zrt. valamennyi munkatársa nevében köszöntöm Önöket. Engedjék meg, hogy társaságunkat néhány gondolattal bemutassam. A SOMLÓ VOLÁN Zrt. nem ismeretlen Veszprém megye és az ország közúti közösségi közlekedésében. Társaságunk immáron 11 éves múltja tovább öregbítette a jogelőd korábbi három Volán Kft. hírnevét, hiszen azok átalakulásával jött létre. Névadója az eredeti formájában fennmaradt 'térföldi remete', a Somló hegy, amely a társaság regionális elhelyezkedésére utal. Alapvető feladatunkat is ez határozza meg: Veszprém megye dél-nyugati térségének közúti tömegközlekedési igényeit kell egyre magasabb színvonalon kiszolgálnunk, illetve ezt a területet kell a Dunántúl és az ország vérkeringésébe bekapcsolnunk.

SOS sofőr és futárszolgálat

SOS sofőr és futárszolgálat

24 órás sofőrszolgálat lszik vagy vezet? Ahogy Önnek jólesik, de ránk mindig számíthat! Mi segítünk, épségben hazavisszük Önt és autóját is! Jól sikerült üzleti tárgyalása? Szeretné megünnepelni és koccintani kollegáival, de autóval érkezett? A kellemes vacsora közben mégis megkívánt egy pohár bort? Nem szeretne kockáztatni, koccanni? Bulizni ment a haverokkal? Engedett a kísértésnek? Az ittas vezetéssel szemben zéró a tolerancia, továbbá ha alkoholfogyasztást követően volánhoz ül saját és környezetében levők életét, testi épségét is veszélyezteti. Hívjon minket és tapasztalt sofőrjeink hazaviszik autóval együtt, miközben a Generalival kötött szerződésünk alapján biztosítás van a gépjárművére.

Szabolcs

Szabolcs

Tájéloztató: a diákigazolványhoz kapcsolódó utazási kedvezmények igénybevételének feltételeiről A diákigazolványok alapján igénybe vehető utazási kedvezményeket és a kedvezmények igénybevételének feltételeit az alábbi törvény és rendeletek tartalmazzák: - 2003. évi LXXXVII. törvény a fogyasztói árkiegészítésről, - 85/2007. (IV. 25.) Korm. rendelet a közforgalmú személyszállítási utazási kedvezményekről, - 17/2005. (II. 8.) Korm. rendelet a diákigazolványról. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az utazási kedvezményt csak annak a diáknak biztosíthatjuk, akinek jogosultságát az oktatási intézmény érvényes állandó vagy ideiglenes diákigazolvány (továbbiakban együtt: diákigazolvány) kiadásával elismeri. Az érvényes diákigazolvány önállóan, külön igazolás nélkül jogosítja - helyközi közlekedésben · az oktatási intézmények nappali és esti oktatás munkarendje szerint folyó oktatásban részt vevő tanulóját 18 éves korig, vagy a középiskolai tanulói jogviszonyt igazoló diákigazolvány érvényességének lejártáig bármely viszonylatban korlátlan számú kedvezményes menetjegy igénybevételére,

Tuti menü