Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utasszállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kisalföld - Pannonsofőr [4. oldal]
részletek »

Utasszállítás képes leírás: Kisalföld - Pannonsofőr [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: utasszallitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Kisalföld

Kisalföld

A győri székhelyű Kisalföld Volán Zrt. többszöri átalakulás után, 1992 decemberében nyerte el mai szervezeti formáját, ekkor vált személyszállítási profilú részvénytársasággá. Jegyzett tőkéje 777 millió 520 ezer forint, részvényeinek 73,34 százaléka az ÁPV Rt tulajdonában, 26,66 százaléka magántulajdonban van. A Kisalföld Volán Zrt. jelenleg közel 446 autóbusszal és 1837 munkatársával látja el tevékenységét. Teljesítményére jellemző, hogy nettó árbevétele tavaly megközelítette a 10 milliárd forintot, adózás előtti eredménye évek óta 160 millió forint felett van. A társaság által szállított utasok száma évente több mint 100 millió, a hasznos kilométerek száma meghaladta a 33 milliót, a teljesített utaskilométerek száma pedig az 1,1 milliárdot. Társaságunk feladatai közé tartozik a megyén belüli helyközi, valamint a megyén kívüli távolsági utazási igények kiszolgálása menetrendszerű autóbuszjáratokkal, amit -IKARUS, IKARUS EAG, NABI EXCEL, valamint RÁBA, CREDO, és Mercedes autóbuszokkal végez.

Körös

Körös

A KÖRÖS VOLÁN Autóbuszközlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság alaptevékenysége a belföldi helyi, helyközi menetrend szerinti autóbusszal végzett személyszállítás, melyet a társaság békéscsabai központi telepén, valamint békéscsabai, gyulai, orosházi, szarvasi, békési, mezőkovácsházi autóbusz-állomásain szervez. A járművek fenntartása, javítása a három műszaki telepen (Békéscsaba, Gyula, Orosháza) biztosított. A KÖRÖS VOLÁN ZRT. munkája során arra törekszik, hogy a naponta induló mintegy 2400 autóbuszjárattal utasai a lehetőségekhez képest kényelmes körülmények között és időben jussanak el utazásuk célhelyére. Az utasok informálása az autóbusz-állomások mellett Békéscsabán, a Csaba Center földszintjén működő Ügyfélszolgálati Irodában történik.

Kunság

Kunság

Praktikumra törekvő oldalainkon megtalálja a kecskeméti helyi menetrendet.Ha távoli szép és egzotikus tájakra kívánkozik, abban is segítünk; kattintson a Kunság Tours oldalára. Olvashat vállalatunkról, és persze játszhat is: kirakóval. Mesét olvashat gyermekének, vagy kifestőt, összehajtogatható buszmakettet tölthet le, nyomtathat ki. Összegyűjtöttük a buszmotívumokat tartalmazó magyar postabélyegeket is.

Leander Citytrans

Leander Citytrans

Megbízhatóság, Pontosság, Gyorsaság És Előzékenység - Mindezt a teljes kényelem biztosításával - korrekt, versenyképes áron. Hosszú ideje foglalkozunk személyszállítással. Az évek során az igényeknek megfelelően bővítettük tevékenységünket. Nagyméretű, kényelmes autó, angolul beszélő sofőr - rendszeres igénybevétel esetén lehetöséget kínálunk banki átutalá-sra. személyszállítás, sofőrszolgálat repülőtéri transzfer - főváros, vidék: "névreszóló tábla" belföldi személyszállítás (1-6 fő, igény szerint 6-10 fő) budapesti városnézés (magyar-, angol-, orosz nyelven) európai városlátogatás (magyar-, angol-, orosz nyelven) kirándulásszervezés (egyéni utak, csoportos szervezés) rendezvények, esküvők - személyszállítás biztosítása

Levantex személyszállítás, buszbérlés

Levantex személyszállítás, buszbérlés

Kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban lévő IVECO Daily és IVECO Euroclass típusú buszokkal vállaljuk csoportok személyszállítását 51 főig, budapesti telephelyünkről, egy vagy több napra, pontos és megbízható sofőrökkel, biztonságos és kényelmes utazást garantálva belföldön és külföldön egyaránt.

Limousine Services Center

Limousine Services Center

Ez egy hatékony és egyszerű, világszerte (így Magyarországon is, és nem csak Budapesten!) működő honlap, melyen lehetőség van egyszerre számos cégtől árajánlatot kérni limuzin, luxuslimuzin, kis- és nagybusz illetve nosztalgia autó bérlésére sofőrrel. Ideális csoportos utazások és üzleti utak szervezéséhez is.

Mátra

Mátra

Cégünk történetének rövid áttekintése: A társaság jogelődjét 1949-ben alapították meg, amely a Miskolci Autóközlekedési Igazgatóságon belül végezte Gyöngyös és körzetének személy és áruszállítását, 34.sz. AKÖV elnevezéssel. 1961-től 1990-ig megyei központú vállalat üzemegységeként működött (1962-től Eger központtal 4.sz. AKÖV Eger, 1970-től Volán 4.sz. Vállalat, 1984-től Mátra Volán, Eger). 1990. július 01-től önálló vállalati (Mátra Volán, Gyöngyös), majd 1993. január 1-től részvénytársasági formában működik a MÁTRA VOLÁN Autóbusz-Közlekedési zártkörűen működő Részvénytársaság. Társaságunk átlagosan 144 db autóbusszal 201 településen járul hozzá a tömegközlekedés biztosításához. Folyamatosan törekszünk autóbusz-állományunk korszerűsítésére, így mára elmondhatjuk, hogy a gépjárművek 100%-a környezetbarát motorral szerelt, az átlagéletkor pedig megközelítőleg 10,8 év. A magas színvonalú utastájékoztatás érdekében számítógép által vezérelt hangosbemondó rendszert működtetünk a Gyöngyösön és Hevesen található autóbusz állomásainkon. ISO 9001:2000 és ISO 14001:1996 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelelően végezzük tevékenységünket, törekedve arra, hogy utasaink és megrendelőink igényeinek megfeleljünk.

MB Rent

MB Rent

Azon gondolkodik megengedheti-e magának, hogy esküvőjére egy külön luxusautót béreljen, nem szeretné barátait, rokonait terhelni ezzel a feladattal? Ha így érez, megtalálta a megoldást! Amit kínálunk Önnek kedvező áron, nem más, mint a 80-as évek luxus Mercedese, a W126. Nézzen körül honlapunkon, ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal, sofőrünkkel, valamint az autóval. Reméljük árainkat kedvezőnek találja és hamarosan megrendelőink között üdvözölhetjük Önt is. Dudar Zoltán vagyok, 30 éves. Gyerekkorom óta rajongok a 70-es és 80-as évek luxusautóiért, kedvenceim a Mercedesek. 1996 óta rendelkezem vezetői engedéllyel B illetve C kategóriában. Dolgoztam hivatásos sofőrként is személyautókon, teherautókon, mikrobuszokon egyaránt, mindeddig balesetmentesen.

Mercedes autóbusz szerviz

Mercedes autóbusz szerviz

A Pappas Csoport közel 60 éve van jelen az autópiacon, minőségi és innovatív tevékenység, valamint személyes tanácsadás fémjelzi működését. 1990 óta a Pappas Auto képviseli Magyarországon. Sokoldalú: A vállalat profiljába tartozó autók - a közel 40 ausztriai, 6 magyarországi és egy bajorországi telephelyen - lefedik az egész autópalettát a legkisebb smart személyautótól a legnagyobb Actros nagyteherautóig. Egyéni: A sokoldalúságnál talán még fontosabb az egyéni tanácsadás, hogy ügyfeleink kívánságainak eleget tudjunk tenni. Ehhez igény szerint, legjobban képzett és elkötelezett munkatársaink állnak rendelkezésre.

Hirdetés
Mikrobusz kölcsönzés Budapesten

Mikrobusz kölcsönzés Budapesten

Budapest komoly múltra visszatekintő, 1993 óta autók bérbeadásával foglalkozó kölcsönzőjeként kínálunk járműveket rövidebb vagy hosszabb távú használatra. Az autókölcsönzés nekünk nem csupán az autó használati jogának átadását jelenti, hanem teljes körű szolgáltatást 24 órás asszisztencia szolgálattal, GPS-szel, belföldre és külföldre egyaránt érvényes biztosítással, autópálya matricával, kiszállítással vagy sofőrszolgálattal. Több kategória elérhető nálunk, sőt megoldható a mikrobusz bérlés is.

Minibusz

Minibusz

Amennyiben bármilyen szállítási igénye van, forduljon hozzánk bizalommal, az év bármely napján, NON-STOP rendelkezésére állunk. Személyszállítás - Csomagszállítás - Futárszolgálat Budapesti telephellyel rendelkező vállalkozásunk fő tevékenységi területe a minibuszos személyszállítás, de vállalunk csomagszállítást, anyagbeszerzést, egyéni ügyintézést, akár 1 órán belüli kiállással, kedvező áron. Kisbuszra van szüksége? - 9 fős minibusz! Minibuszunk magas komfort felszereltséggel, klímával várja utasait. Akár 9 fő szállítható (gépkocsivezetővel együtt) a fejtámlával és hárompontos biztonsági övekkel felszerelt, kényelmes utastérben. Több éves vezetői gyakorlattal és türelemmel állunk rendelkezésére.

Minibusz bérlés

Minibusz bérlés

Szolgáltatásunk a személyszállítás, ezen belül a 9 - 14 - 20 személyes minibusz és mikrobusz bérlés belföldre-külföldre. Esküvő, kirándulás, városnézés, nyaralás, sielés, repülőtéri transzfer, külföldi transzfer szolgáltatással állunk a Tisztelt Megrendelőink rendelkezésére. Vállalunk különjáratot, szerződéses járatot, rendszeres és eseti megbízásokat. Utasainknak biztosítjuk a megfelelő kényelmet a biztonságot és a felkészültséget az utazás során megbízható, színvonalas légkondicionált minibuszokkal és mikrobuszokkal.

Miskolc Városi Közlekedési Zrt.

Miskolc Városi Közlekedési Zrt.

Miskolcon az 1800-as évek utolsó harmadában jelentős mértékű ipari fellendülés indult el, ezzel együtt nőtt a népesség száma, felmerült az urbanizációs fejlődés, a személyszállítás korszerű megoldásának igénye. A közlekedés fejlődése összefonódott a város életével. A társaság története azonban ennél jóval korábban kezdődött. Az országban - vidéki városok között elsőként - 1897. július 10-én Miskolcon indult útjára az első villamos a Miskolci Villamosvasút Rt. üzemeltetésében. A városon belüli menetrendszerű autóbusz közlekedés elindítására 1948. november 17-én került sor. (Érdekesség, hogy 1903-ban már volt egy próbálkozás a menetrendszerű autómobil - omnibusz járat közlekedtetésére, amely a sikeres próbautak ellenére csak rövid életű volt. A miskolci közösségi közlekedés történetében 1954-ben a következett be nagyon jelentős változás, amikor az addig önálló irányítású autóbusz és villamos üzemág Miskolci Közlekedési Vállalat néven egyesült. Ennek az MKV néven működő vállalatnak a közvetlen utóda a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.

Nógrád

Nógrád

Névkártya A Nógrád Volán Zrt. központja Salgótarjánban, a Rákóczi út 137-139. szám alatt található. A társaság Salgótarjánban, Balassagyarmaton , és Budapesten rendelkezik személyszállítási üzletággal. A társaság személyszállítási feladatait elsősorban a Nógrád megyében jelentkező utazási igények jelentik. A megye menetrend szerinti személyszállításában a vasúthálózat ritkasága következtében az autóbusz-közlekedés szerepe az elsődleges. A társaság által iskolai előadási munkanapokon üzemeltetett mintegy 1210 helyközi, távolsági járat biztosítja az utazási igények ellátását és azok a megye 125 települését érintik, behálózzák. Távolsági járataink naponta közvetlen (átszállás nélküli) ősszeköttetést tesznek lehetővé a fővárossal, Miskolccal, Egerrel, Gyöngyössel, Hatvannal, hétvégeken pedig - elsősorban a diákok részére - Debrecennel. A nyári időszakban naponta, az év többi részében vasárnaponként biztosítjuk a kapcsolatot a világörökséghez tartozó Hollókő és a főváros között. Helyközi autóbuszvonalaink száma 76 darab, ebből távolsági 19 darab. Átlagosan 151 db autóbusszal évente több mint 13,7 millió utast szállítunk helyközi, távolsági járatainkon. A megye három városában (Salgótarján, Balassagyarmat, Bátonyterenye)

Olcsó repülőjegyek, keresővel

Olcsó repülőjegyek, keresővel

Díjmenetes Online repülőjegyfoglalás a repülőjegy kereső oldalunkon. Találja meg itt, melyik légitársasággal repülhet a legolcsóbban és foglalja le kedvezményesen! Hasonlítsa össze a fapados járatokat, diszkont, charter és a Malév repülőjegy árakat a többi légitársaság akciós áraival! Olcsó Repülőjegyek - repülőjegy akciók. Fapados repülőjárat repjegyek a repülőjegy keresőben, online repülő ajánlatok, repülőtéri repjegyek.

Pannon

Pannon

A századfordulót követő első két évtizedben elsősorban lófogatú járművek közlekedtek, ám 1913-ban Pécsett már megjelent egy igazi, egyszerre sok utast szállítani képes eszköz, a villamos. A megyeszékhelyen tizenhárom évvel később indult meg a menetrendszerű autóbuszközlekedés két Renault-alvázra épített acélkarosszériás autóbusszal. A '30-as évek közepén kezdte meg működését vidéken a MAVART azzal a céllal, hogy a személyszállítás állami kézben legyen, s ebben az időben indultak az első közhasználatú autóbuszok.

Pannonsofőr

Pannonsofőr

Ön dönt! Mi épségben hazavisszük autójával együtt! Szolgáltatásunk lényege, hogy az esetenként alkoholt fogyasztó vezetőket saját autójukkal hazaszállítjuk, ezáltal vállukról levéve egy esetleges ittas vezetés okán bekövetkezett baleset miatt történő felelősségrevonás terhét. A Pannonsofőr SOFŐRSZOLGÁLAT az Önök rendelkezésére áll: - Amennyiben bármely okból kifolyólag Ön úgy dönt, hogy nem kívánja vezetni saját autóját - Ha alkoholt fogyasztott, és felelősségteljes vezető lévén átadja a saját autójának vezetését sofőrsegélyünk számára - Megváltozott útviszonyok miatt inkább átadja az autóvezetés lehetőségét egy gyakorlott sofőrnek - Üzleti tárgyalásra készül, és az odavezető úton inkább a munkára szeretne koncentrálni, mintsem a forgalomra

Tuti menü