Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utasszállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Arthur - F airport [2. oldal]
részletek »

Utasszállítás képes leírás: Arthur - F airport [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: utasszallitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Arthur

Arthur

MIÉRT PONT ARTHUR? Olcsóbb, mint az oda-vissza taxi. Állandóak, megfizethetők a tarifáink. Eddig TÖBB ezren utaztak már legalább egyszer ARTHUR-ral koccanás, karcolás és súrlódás nélkül! Elegáns, kényelmes, gyors és biztonságos. Balesetbiztosítási garanciát adunk. Akciók, törzsutaskártya. Cégeknek átalánydíjas szerződést kínálunk kedvezményekkel. HA ISZIK - VISZIK! BIZTOS, AMI ARTHUR! E havi találós kérdésünk: Hogyan szerez Arthur örömet? Megfejtés: Nyugodtan ihatom a sörömet!

Ati74 Transfer Service

Ati74 Transfer Service

Személyszállítással, repülőtéri transzferekkel, városnézésekkel, külföldi transzferekkel, konferenciákkal, ügyintézéssel, speciális futárszolgálattal foglalkozunk és külön igény esetén busz bérléssel. A szolgáltatásainkat főleg azoknak ajánljuk aki magas színvonalú, angolul beszélő, nagy kategóriás autóval rendelkező szem. szállítóval szeretne együtt dolgozni. Mi a kezdetektől arra törekedtünk, hogy az utasaink lehető legelégedettebbek legyenek. Ha azt szeretné , hogy partnerei, üzletfelei, kollégái a lehető legjobbat kapják és nekik is az legyen az első és utolsó benyomásuk hogy itt tartózkodásuk fantasztikus lesz vagy volt akkor önnek RÁNK VAN SZÜKSÉGE!

Autóbusz bérlés - Szak-Instrukt

Autóbusz bérlés - Szak-Instrukt

Busz bérlési lehetőség egész évben, mindenféle programlehetőséghez: a téli időszakban például bécsi Adventhez, osztrák sítúrához, a nyári szezonban és az év többi részében különböző táborokhoz, csoportos nyaraláshoz, hosszabb buszos utazásokhoz, koncertekhez, városnézéshez. A Szak-Instrukt Kft. utazási irodai ügyfelei között számos jelentős kül- és belföldi irodát találunk. Iskolák, sportegyletek, állami szervezetek is rendszeresen veszi igénybe a kft. által kínált autóbuszos szolgáltatásokat. Az autóbusz bérlés árak megállapításának módja megtett távolság és óradíj alapján is történhet, függően az út típusától. A különböző elszámolási lehetőségekről részletes tájékoztatást találhat a cég honlapján, de az ajánlatkérő űrlap elküldésével pontos árkalkulációt is kaphat. A cég olyan, kiváló műszaki állapotú Mercedes luxusautóbuszokkal szállítja az ügyfeleit, melyekben például klímaberendezés, DVD lejátszási lehetőség (két monitorral), fedélzeti toalett, GPS navigáció, mikrofon, italautomata, kihúzható ülések találhatóak.

Bács

Bács

Bács Volán Zrt. egy magyarországi közlekedési vállalat. Ellátási területe Bács-Kiskun megye délnyugati és kis részben Baranya megye keleti részére koncentrálódik. Baján helyi, valamint Baja, Bácsalmás és Jánoshalma kiindulási ponttal helyközi és távolsági autóbuszos üzemet működtet. A 2009. január 10-én életbe lépett menetrend szerint a bajai helyi közösségi közlekedést nyolc autóbuszjárat szolgálja ki, amelyek mind a vasútállomásnál található Vonatkerti Autóbuszállomásról indulnak.

Bakony

Bakony

BAKONY VOLÁN ZRt.-t az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. alapította 1998. január 1-i hatállyal a jogelőd társaságok részvénytársasággá alakításával. A társaság főbb tevékenységei: Menetrend szerinti helyi és helyközi autóbusz-közlekedés, Egyéb utasszállítás autóbusszal, Gépjárműjavítás, Gépjármű alkatrész- és üzemanyag kiskereskedelem, Hirdetés, reklámszolgáltatás,

Balaton

Balaton

A Balaton Volán Zrt. 2003-ban ismét részt vett az Üzlet és Siker Magazin által meghirdetett, Üzlet &Siker Magazin Minősített Vállalkozása pályázaton. A pályázat kiírásának célja az volt, hogy az Üzlet &Siker Magazin olyan minősítési rendszert hozzon létre, amely alkalmas a vállalkozások kiemelkedő teljesítményének elismerésére. A társaság vállalva a megmérettetést, a pályázat keretében bemutatta tevékenységét, fejlesztéseit és integrált minőségirányítási rendszerét. A pályázat kiírói október végén tájékoztatták a Balaton Volán Zrt-t, hogy a minősítési szempontoknak megfelelő vállalkozások közül, a szolgáltató nagyvállalati kategóriában 2003-ban ismét elnyerte az Üzlet &Siker Magazin Minősített Vállalkozása címet. Az elismerést Csima László vezérigazgató vette át Dr. Kurcz Adrienne főszerkesztő asszonytól 2003. november 7-én. A védjegy ismételt elnyerésével a társaság kilépett az üzleti szféra nyilvánossága elé és jogosulttá vált a pályázat támogatói által biztosított értékes és egyedi szolgáltatási csomag igénybevételére.

Bendegúz

Bendegúz

Sofőrszolgálatunkat 2006 Szeptemberében alapítottuk családi vállalkozásként. Fontosnak tartjuk, hogy a bérsofőrök nyújtotta szolgáltatás kultúrája egyre elterjedtebb legyen az Önök Kényelmének szolgálatába. Munkánkkal ehhez próbálunk hozzájárulni Budapest és Csepel sziget területén. Kezdő családi vállalkozásként kis cég vagyunk, amit szeretnénk is megőrizni. Ön miért hangulatos, kisvendéglőben szeret inkább kellemes órákat eltölteni? A miliő, a hangulat, a családias légkör miatt. Igaz? Mi ugyanerre törekszünk: Sofőrjeink kulturált, intelligens emberek, akikkel biztosított a kellemes utazás, kulturált beszélgetés, balesetmentes vezetés. Folyamatos akciókkal kívánjuk vendégeink érdeklődését felkelteni. Szívesen fogadjuk új vendégek megrendeléseit, örömmel a régi visszajáróét.

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat

Segítjük Ügyfeleinket, hogy gördülékenyen és maximális biztonsággal használhassák a saját gépkocsijukat, még ha alkoholt fogyasztottak vagy fáradtak is. Szolgáltatásunk egy rövid időtávra történő sofőrbérlés. Árainkat úgy kalkuláltuk, hogy a legkedvezőbb feltételek mellett tudjanak igénybe venni minket. Kedvezményrendszerünkkel pedig még jobban csökkenthetik a szolgáltatás végösszegét. Amennyiben biztonságban szeretné elérni uticélját - még ha alkoholt fogyasztott is, vagy fáradt - hívja diszpécserünket. Bizalom és Megbízhatóság sofőrszolgálat 36-20/564-7558

Borsod

Borsod

A BORSOD VOLÁN Zrt. több, mint hatvan éves múltja, szakmai tapasztalata, EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási, EN ISO 14001:2004 környezetirányítási és OHSAS 18001:1999 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási szabványok szerinti működése együttesen jelenti küldetésünk megvalósításának garanciáját: Célunk, hogy utasaink és megrendelőink megbízható, stabil, pontos partnere legyünk színvonalas szolgáltatásaink révén. Társaságunk alapvető feladata a Borsod - Abaúj - Zemplén megyében jelentkező autóbuszos menetrendszerű helyközi személyszállítási igények kielégítése. Tevékenységünket 500 autóbusszal, 1700 dolgozóval, 7 műszaki-forgalmi telepen, 11 autóbuszállomáson végezzük. Évente közel 60 millió utast szállítunk, több mint 30 millió kilométeren.

Hirdetés
Budapest Reptéri Transzfer

Budapest Reptéri Transzfer

Budapest Reptéri Transzfer Plusz Barátságos transzfer a nap 24 órájában, a hét minden napján, az év 365 napján az Ön(ök) rendelkezésére áll. Ferihegyről Budapestre és környékére, Budapest és környékéről Ferihegyre. Privát transzfer az Ön kényelmére. Vidékről Budapestre vagy Budapestről vidékre utazik, kérje egyedi ajánlatunkat. Privát transzfer a budapesti repülőtérről a városközpontba vagy bármely szállodába és Budapesten kívülre. Nagyobb létszámú csoportoknak a legjobb árak!

BusExpress

BusExpress

A BusExpress elsősorban Budapest és Bécs reptereiről, vonatállomásairól, hoteleiből illetve bármilyen címről végez transfert, személyszállítást. Ezeknek a helyszíneknek kiemelt úti céljai között a Balaton (Siófok, Balatonlelle, Keszthely, Balatonfüred, Tihany, Badacsony...) és környéke (pl. Hévíz, Zalakaros, Alsópáhok, Tapolca, Sümeg...) szerepel. Ezek mellett természetesen igény szerint más megrendeléseket is teljesítünk, mint például egyéb repterekről (Sármellék, Graz, Pozsony, Zágráb...) a Nyugat-Dunántúli településekre (pl. Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Győr...) irányuló foglalásokat.

Cívis Transzfer - Debrecen

Cívis Transzfer - Debrecen

Cívis Transzfer - Reptéri transzfer Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik reptéri transzfer szolgáltatásaink iránt, hiszen biztonságosabb és költséghatékonyabb megoldást kínál az utazók számára, mint a személygépkocsival történő utazás a repülőtérre és vissza. A biztonságon és a kedvező árakon túlmenően az Ön kényelme számunkra a legfontosabb. Magas komfort és biztonságtechnikai felszereltséggel rendelkező minibuszok valamint képzett és több éves gyakorlattal rendelkező sofőrök gondoskodnak kényelméről és biztonságáról egy időben. Utazzon a repülőtérig is első osztályon! Különböző befogadó képességgel rendelkező új és újszerű autóbuszpark lehetőséget kínál Önnek, hogy reptéri transzferen túlmenően egyéb személyszállítási igényeivel is hozzánk forduljon!

Diesel Car

Diesel Car

A DIESEL-CAR 2004 óta működő cég. Fő tevékenységi körünk a bérautózás. E mellett a DIESEL-CAR a biztonságos, minőségi és garantáltan kedvező reptéri transzfer szolgáltatást is végzi Pécs valamint a környező települések és Budapest Ferihegy, között. Ezen kívül szállítunk Bécs, illetve más repülőterekre is. Belföldön egyéb személyszállítást is tudunk biztosítani igényeikhez igazodva. Nem kell attól tartania, hogy Ön lekési a repülőjáratát, csatlakozását, mert cégünk garantálja, hogy Önt időben szállítja bárhonnan bármelyik repülőtérre, vonatállomásra, buszpályaudvarra.

Driver71

Driver71

Utasszállítás Sofőrünk az Ön hívásától számított 25-30 percen belül a helyszínre érkezik, és biztonságban hazavezeti az Ön gépkocsiját egy-egy vacsora, rendezvény, vagy átmulatott éjszaka után. Így Ön nyugodt szívvel fogyaszthat alkoholt úgy is, ha saját gépkocsijával érkezik a helyszínre. Mivel így Ön csupán a hazaútra költ, így ez a megoldás jóval költséghatékonyabb, és nem utolsó sorban kényelmesebb is, mint a taxi rendelés. Cégünk teljes körű felelősségbiztosítással rendelkezik minden általunk okozott kár rendezésére!!

EuroBus Kft. - Budapest

EuroBus Kft. - Budapest

Cégünk, az Eurobus Travel Service Kft. fő profilja a belföldi és nemzetközi személyszállítás minőségi, karbantartott buszainkkal, 6 és 76 fő között. Számos nagy cég vette már igénybe szolgáltatásainkat, így Ön is bátran számíthat ránk. Mi megtervezzük a legkedvezőbb útvonalat s biztosítunk Önnek repülőtéri, éttermi transzfereket, városnézést, kirándulásokat, európai körutakat, üdülőjáratokat, városlátogatásokat. Sportrendezvényekhez és zenekarok számára utánfutót is tudunk biztosítani. Az összes autóbuszunk az Európai Únió által előírt elvárásoknak megfelelnek. Tekintse meg weblapunkat a részletes információkért és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Európa Sofőrszolgálat

Európa Sofőrszolgálat

Az Európa Sofőrszolgálatot hét egyszerű alapelv köré szerveztük, amelyeket a cégérünkben látható hét csillag is reprezentál. Ezek az alábbiak: Megbízhatóság Minden hozzánk érkező hívást fogadunk és a leadott rendeléseket teljesítjük Rugalmasság Valóban 0-24 óráig terjedő szolgáltatást nyújtunk Kiszámíthatóság Nyilvánosan meghirdetett vagy előre egyeztetett tarifáinkon utólag nem módosítunk Biztonság Kizárólag több tesztvezetésen átesett, megfelelő képességű sofőröket alkalmazunk Pontosság Késedelem esetén a várakozási díjnak megfelelő árengedményt nyújtunk Elszámolhatóság Ügyfeleink kérésére a fuvart követően azonnal áfás számlát állítunk ki Minőség Az alapelvek érvényesülését folyamatos belső minőségbiztosítással garantáljuk Ezen elvek mentén hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatok kiépítésére törekszünk annak érdekében, hogy utasaink minden esetben az általuk elvárt színvonalú szolgáltatásban részesüljenek. Ennek megfelelően visszatérő ügyfeleink számára folyamatos kedvezményeket biztosító törzsutas-programot indítottunk.

F-airport Transzfer

F-airport Transzfer

A f-airport üdvözli Önt! A vállalkozás több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a repülőtéri transzfer szolgáltatás terén. Az Ön kényelme, maradéktalan biztonsága és minőségi kiszolgálása érdekében: a gépkocsiparkunk fiatal, felső kategóriás, dohányfüst-mentes, légkondicionált, tiszta személygépkocsikból áll, valamint segítőkész, udvarias, idegen nyelveket beszélő gépkocsivezetők, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a magyarországi közlekedés terén, és az év bármely napján kedvező fix áron on-line rendelhető egyedi, személyre szabott, "háztól-házig" szolgáltatás nyújtása, (nem kell máshoz alkalmazkodnia), továbbá az utazás ideje alatt ingyenes internet hozzáférés biztosítása.

Tuti menü