Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utasszállítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Utasszállítás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: utasszallitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
 Bluedevil

Bluedevil

Sofőrszolgálatunk célja, hogy Önöket, akik igénybe veszik a szolgáltatásunkat, biztonságosan hazaszállítsuk, a saját autóikkal együtt, ha túl fáradtak a vezetéshez, illetve ha megisznak egy-két pohár italt. Vallják be, érdemesebb kifizetni a taxinál nem drágább árat a szolgáltatásért, mint a hazafelé vezető úton végig rettegni a rendőröktől! Ha pedig történik valami, mert tudják: "AZ ÖRDÖG NEM ALSZIK" akkor legjobb esetben is ugrik a jogosítvány, és a pénztárcájukat is megterhelő kiadás érheti.

 Darók-Trans

Darók-Trans

Cégem 2002. óta van jelen a minibuszos személyszállítás piacán, jelenleg három korszerű (légkondicionált, CD, DVD, GPS, mikrofon, vonóharoggal, igény esetén gyereküléssel felszerelt) járművel. 8+1 fős Ford Tranzit mikrobuszaim az utazási és kényelmi igényeket a kategóriájukban messzemenőkig teljesítik. Bizonyítja ezt fejlődő járműparkom és az állandó, valamint visszatérő megrendelőim. Több éves gyakorlattal rendelkező, fiatalos, udvarias, utasbarát, nem dohányzó gépkocsivezetőkkel dolgozom együtt. Szükség esetén segítséget nyújtok 8 fő feletti csoportok utaztatásában is. Kapcsolatiam révén minden létszámhoz tudok megfelelő autóbusz tulajdonost ajánlani, akivel közvetlenül vehetik fel a kapcsolatot. Cégem az év minden napján áll az utazók rendelkezésére!

 Fittipaldi

Fittipaldi

1.Éjszakai ügyelet Fittipaldi a józan megoldás! Általános sofőrszolgálat 24 órás rendelkezésre állással azon megrendelőink számára akik már nem kívánnak felelőséget vállalni az aktív közlekedésben. Kívánságára sofőrt biztosítunk 25-30 perces kiszállási idővel Budapest területén belül. Vidéki megrendelése esetén, diszpécserünkkel egyeztetett időtartam alatt érkeznek kollégáink a megadott helyre. 2. Szerviz tevékenységek lebonyolítása, hozom-viszem szolgáltatás Bízza ránk autójának szervizelését, karbantartását! Ha Önnek nincs erre ideje, netán egy váratlan esemény keresztezi programját vagy netán nem szeret felesleges órákat autójának szervízelésével , tisztán tartásával eltölteni mi átvállaljuk ön helyett ezen feladatok megoldását: kötelező illetve időközi szervizelések autómosás-ápolás gumicse re zöldkártya vizsgáztatás

 P-Air Magyarország

P-Air Magyarország

A P-AIR Magyarország Kft-t 2004-ben alapította egy lelkes fiatal magyar csapat, hogy a Wizzair utasainak igényeihez alakított repülőtéri transzfer szolgáltatást nyújtson. Központunk Budapesten található, de jelenleg szolgáltatásunkkal több európai városban jelen vagyunk. Kínálatunkban megtalálható: Low-cost transzfer: olcsó és gyors transzfer a repülőtér és a városközpont között (Shared) Hotel shuttle: kényelmes hotel transzfer a repülőtér és város bármely pontja között; a járműben más utasok is utazhatnak Privát hotel transzfer: kényelmes hotel transzfer a repülőtér és város bármely pontja között; utasainkat privát járművel szállítjuk.

 Privát sofőr

Privát sofőr

Cégünk a Nyugat-Európában már sok éve sikeresen működő sofőrszolgálatok mintájára alakult 1998-ban. Kis létszámmal induló vállalkozásunk gyorsan fejlődött, melynek eredményeként mára igen komoly állandó és folyamatosan növekvő vevőkört tudhatunk magunkénak. Sikerünk titka, hogy pontos, megbízható szolgáltatással és képzett, gyakorlott sofőrökkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Sajnos Magyarországon is meglehetősen sok az ittas vezetésből adódó közlekedési kihágás, baleset, mely gyakran emberéletekbe is kerül. Ezért cégünk legfontosabb feladatának azt tarjuk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, mellyel balesetmentesebb közlekedést biztosítunk az utakon.

Active

Active

Cégünk azzal a céllal alakult, hogy a sofőrszolgáltatás piacán a lehető legjobb és legolcsóbb szolgáltatást nyújtsa. Munkatársaink a várost kiválóan ismerik, megbízhatóak, pontosak és jelentős vezetői gyakorlattal, valamint pályaalkalmassági vizsgával rendelkeznek. Sofőrjeink a nap 24 órájában a rendelést követően a lehető leggyorsabban biztonságban hazaszállítják. Budapesten, az ország bármely területén, vagy akár külföldre is.

After

After

Munkatársaink a nap 24 órájában állnak az Ön rendelkezésére, hogy saját járművén hazaszállítsák Budapesten belül, vagy az ország bármely településére vagy akár külföldre is. Ezen kívül tevékenységünk a következőkre terjed ki: Sofőrküldés 30 - 35 percen belül ( Budapest területén) Sofőrbérlés rendezvényre Pályaudvari és reptéri transzfer Tréleres autószállítás, autómentés Autójavítás Gépjárműkölcsön zés Futárszolgálat Extrém autós túrák

Agora Transz-F'Air Kft. - Nyíregyháza

Agora Transz-F'Air Kft. - Nyíregyháza

Cégünk, az Agora Transz-F Air Kft. háztól-házig reptéri transzfer szolgáltatást nyújt turista, valamint üzleti ügyfelei részére Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc és e települések vonzáskörzetéből a budapesti, debreceni és bécsi repülőterekre. Külön kérésre egyedi úti célokra is igényelheto a transzfer. Szolgáltatásunkat személyre szabottan, az év 365 napjában és napi 24 órában, kiemelten kedvező tarifákkal végezzük. Egyre nagyobb érdeklődés van mind cégek, mind magánszemélyek körében a VIP külön transzfer és reptéri transzfer iránt is, melynek teljesítése egyedi áron, és egyedi megrendeléssel történik.

Agria

Agria

A vállalkozás több évtizedes múltra tekint vissza. A II. világháborút követően 1949-ben országszerte megalakult a szervezett teher- és autóbusz-közlekedés. A teherfuvarozás országos vállalata Teherautó Fuvarozási Nemzeti Vállalat néven, 1949-ben jött létre. A személyszállítási feladatokat a már a háború előtt is működő MÁVAUT végezte. Az 1960-as évekig ez a két vállalat bonyolította le a teher- és személyszállítást az ország területén. Az 1960-as évek elején Autóbuszközlekedési Vállalat (AKÖV) néven egyesültek. 1961. október 1.: az 'egy megye egy vállalat' elv alapján létrejönnek a vegyesprofilú AKÖV-ök. Heves megyében a 4. sz. AKÖV. 1967. január 1.: a MÁV darabárufuvarozási feladatait átveszi az AKÖV. A VOLÁN nevet országosan a szakma 1970-ben vette fel, amikor is a megyei és a fővárosi azonos profilú közlekedési vállalatok trösztté alakultak (VOLÁN TRÖSZT). 1970. szeptember 1.: létrejön a Volán Tröszt, vállalatunk neve: Volán 4. sz. Vállalat-ra módosul.

Hirdetés
Air-Car Mistral Ferihegy - Kaposvár

Air-Car Mistral Ferihegy - Kaposvár

Utazási irodánk 2005. februárjától működik Kaposvár belvárosában, jó megközelíthetőségi és parkolási lehetőséggel. Utasaink biztonságát és kényelmét garantálják a gondosan megválogatott partner-utazási irodák, munkatársaink szakmai felkészültsége, valamint az elegáns, ugyanakkor a legmodernebb foglalási rendszerekkel és technikai eszközökkel felszerelt irodai környezet. Ha hozzánk betérnek, időt, pénzt és fáradságot kímélve egy helyen válogathatnak a legnevesebb magyar és külföldi túraszervezők kínálatából; munkatársaink segítségével pedig kiválaszthatják és lefoglalhatják az elképzelésüknek és pénztárcájuknak legmegfelelőbb utazást, szolgáltatást. Mivel a célterületek legtöbbjét személyes tapasztalatok alapján ismerjük, ezért utasaink részére személyre szabottan, egyéni igényeiknek legmegfelelőbben segítünk az utazás kiválasztásában, programjának összeállításában.

AL-DA Trans Kft. - Belföldi személyszállítás

AL-DA Trans Kft. - Belföldi személyszállítás

Cégünk 2005 óta foglalkozik belföldi személyszállítással. Utaztatunk termékbemutatókra, iskolai és céges kirándulásokra, valamint munkásjáratokat is üzemeltetünk. Várjuk szíves jelentkezését! Készséggel állunk rendelkezésére. Árak, elérhetőségek a honlapon olvashatóak. További információkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Alba

Alba

Az ALBA VOLÁN Zrt. az elmúlt években jelentős változáson ment keresztül. Járműparkja megújult, a műszaki telepek felújításra kerültek. Bevezettük a minőség- és környezetközpontú irányítási rendszert. Célkitűzésünknek megfelelően a régió meghatározó személyszállítási szolgáltatást nyújtó vállalkozása lettünk, elnyertük a Megyei és a Regionális Minőségi Díjat. 2006-ban elindultunk a 'Nemzeti Minőségi Díj' -ért kiírt pályázaton, ahol az Elismerés a Kiválóságért nemzetközi oklevéllel díjazták munkánkat. Alaptevékenységeink: men etrendszerű közúti távolsági személyszállítás menetrendszerű közúti helyi személyszállítás közúti járművek teljeskörű javítása és karbantartása

Albabus Airport Transfer - Gödöllő

Albabus Airport Transfer - Gödöllő

Ha már felmerült Önben az igény, hogy repülős útjai alkalmával ne kelljen a többszöri átszállásos vonatozást választania - sok csomaggal, nem mindig a legkényelmesebb körülmények között -, kérjük, próbálja ki szolgáltatásunkat! Ha nem szeretne szívességet kérni rokonától, ismerősétől, hogy elvigye Önt a repülőtérre, vagy onnan hazaszállítsa, esetleg nem akar a többórás repülőút után még hazáig vezetni, vagy a reptéri parkolóban hagyott autójáért aggódni, válasszon minket és reméljük, nem fogunk csalódást okozni.

Ali

Ali

Budapest területén maximum 30 perc alatt kiérünk a megadott címre éjjel-nappal Szolgáltatásaink: Budapest területén belül 30 perc alatt kiérkezünk a megadott címre Éjjel nappal rendelkezésükre állunk Kiszállás vidékre is, kedvező feltételekkel Visszajáró ügyfeleknek kedvezmények Sofőrbérlés akár egész napra (napokra)

Alkony

Alkony

Ön már döntött? Mi vezetünk! Miért hívjon minket? Bizonyosan történt már olyan helyzet életében, amikor autójával haza szeretett volna jutni biztonságban, de ebben megakadályozta egy nagyon fontos dolog: az ALKOHOL, vagy a FÁRADTSÁG. Ilyenkor, ha megfontoltan cselekedett, otthagyta az autót és más módját választotta a hazajutásnak.Ez önmagában is több problémát vet fel: másnap vissza kell menni, az sem mindegy hova, és nem mellékes az sem, hogy autóját milyen állapotban találja.

Aloe-Invest

Aloe-Invest

Reptéri Transzfer Budapestről és vonzáskörzetéből induló utasok Ferihegy 1 - 2 repülőtérre történő kényelmes, gyors és költségtakarékos transzferálása. 0 - 2 éves korig ingyenes! 2 - 14 éves korig 50% kedvezmény! Reptéri transzfer díjak a Tarifák menüpont alatt érhető el, a szolgáltatásokat az Online Megrendelés menüpont alatt rendelheti meg. Esztétikus járművekkel, kiváló szolgáltatás. Ennek szellemében hoztuk létre a Busztneked.hu weboldalt és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások széles körét, amelyek az utazásszervezést és a professzionális személyszállítást is magukban foglalják. Első körben 15 db 9 személyes minibuszt állítottunk hadrendbe, amelyekkel transzfer-szolgáltatást, városnéző és üzleti utazási szolgáltatást is kínálunk. Minibuszaink szinte újak, kiváló állapotúak, dupla klímával felszereltek, magasított, hosszított kivitelűek - ezek mind-mind bérlőink megelégedettségét és maximális kényelmét hivatottak szolgálni. Igény esetén járműveinket plazmamonitorral is fel tudjuk szerelni, hogy a családi utazás illetve a szakmai utak hasznosan telhessenek.

Angyalok Női Sofőrszolgálat

Angyalok Női Sofőrszolgálat

ANGYALOK SOFŐRSZOLGÁLAT Sok fejtörést okoz a "zéró-tolerancia"? Senki nem akar az az egy "szerencsés" lenni, aki hajnalban, egy-egy jó buli után józanul hazafuvarozza az egész társaságot? Nehéz ellenállni a spontán bulik csábításának? Nem szívesen hagyja autóját őrizetlen helyen? Gyakran vesz részt üzleti vacsorákon, fogadásokon, ahol szinte kötelező 1-2 pohár ital elfogyasztása? Engedjen a csábításnak, élvezze az élet örömeit és ne legyen a társaság sofőrje.

Tuti menü